03 / 05 / 2024

Maslaka Dubai modeli ikiz kule

Maslaka Dubai modeli ikiz kule

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Konut alım satımına Dubai modeli önerisi!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın taşınmaz ticaretine yönelik önceki hafta yayımladığı yönetmelik taslağı sektörde büyük etki yarattı.

İFM'nin dünya ile rekabetine Dubai modeli!

Cushman & Wakefield’ın Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) uluslararası yatırımcıları çekmesi için Dubai’yi örnek alması gerektiğini kaydetti.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Antalya’ya Dubai modeli yat limanı geliyor!

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’ya dev bir proje kazandırmaya hazırlanıyor. Dünyada sadece Dubai’de bir benzeri bulunan yat limanı, görseli ile büyük hayranlık uyandırdı

Rixos The Palm Dubai, Türkiye Rixos Hotels zincirinin son halkası!

Palmiye Adası'nda açılan otel 233 oda ve 28 rezidanstan oluşuyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince Rixos The Palm Dubai'nin ardından faaliyete girecek projelerle bölgenin en önemli oyuncularından biri olacaklarını söyledi

DemirDöküm, başarılı yetkili servislerini Dubai seyahatiyle ödüllendirdi!

DemirDöküm, geçen yıl müşteri memnuniyeti ve kalite performansları doğrultusunda başarı gösteren 20 yetkili servisini 15 -19 Ocak tarihleri arasında Dubai seyahatiyle ödüllendirdi

Dubai Metrosu 74.7 kilometre uzunluğu ile Guinness Rekorlar Kitabı'nda!

Kırmızı ve yeşil hatlardan oluşan ve tamamen vatmansız işleyen Dubai Metrosu toplam 74,7 kilometre uzunluğu ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

JW Marriott Marquis Dubai, dünyanın en yüksek oteli olacak!

Dünyanın en yüksek otel binası bu yılın sonlarında Dubai'de açılacak

Vaillant Türkiye, yıllık toplantısını Dubai ve Abu Dabi'de yaptı!

Türkiye'de 20. yılını kutlayan Vaillant'ın her yıl düzenlediği Yetkili Satıcılar seyahati bu yıl 14–18 Ocak tarihleri arasında Dubai ve Abu Dabi'de düzenlendi.

Maslaka Dubai modeli ikiz kule Haberi

Maslaka Dubai modeli ikiz kule



Maslak'a Dubai modeli ikiz kule


    HEMA Endüstri'nin sahibi Mehmet Hattat, İstanbul Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecek. Maslak Teras adı verilmesi planlanan kulelerin inşası için Emirates Towers'ın mimarı Çinli Hazel W.S. Wong ile anlaşmaya varılırken, kulelerin toplam 110 milyon dolara mal olması planlanıyor. 

    Ekonomist Dergisi'nin haberine göre, Maslak'ta ikiz kule inşaatına karar veren Mehmet Hattat, Maslak'ta bulunan 8 bin metrekarelik arsasının yanındaki 5 bin metrekarelik arsayı Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Selahattin Beyazıt'tan aldı. 

    Beyazıt'tan alınan arsa üzerinde bulunan ve bir dönem Bebek Telefon Müdürlüğü olarak da kullanılan eski binanın yıkılmasıyla birlikte...