06 / 05 / 2024

maslakta ofis katları neden boş

maslakta ofis katları neden boş

Ortalama metrekare fiyatlarının 5 bin doları bulduğu Maslak'ta şirketler dar ofis katlarından vazgeçip daha büyük alanlara geçiyor. Yeni kurulan firmalar ise Maslak yerine yeni projeleri tercih ediyor...

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

İbrahim Polat Holding ofis katlarını 20 bin TL’ye kiraya çıkardı!

Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan İbrahim Polat Holding'in Mecidiyeköy merkez binasındaki katlar 20 bin TL'den kiraya çıkarıldı...

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Kule 3'de kiralık ofis katları!

26 katlı tek blok şeklinde yükselen Kule 3 projesinde 29 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Projede birim kira fiyatları 35 dolardan başlayarak artıyor.

Bulvar 216'ya Tago Architects imzası!

Tago Architects tarafından tasarlanan Bulvar216, her kata ait özel girişlerle sağlanan cadde konsepti ve yükselen modern ofis katları ile İstanbul Anadolu Yakası’nın sosyal gereksinimlerini karşılarken, iş hayatının ihtiyaçlarını da cevap veriyor.

Metro 34'te ofis kiraları 2 bin TL'den başlıyor!

Metro 34'te talebe göre 120 metrekareden 900 metrekarelik ofis katlarına kadar alternatifler yer alıyor. İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan ticari proje metro istasyonuna da komşu konumda olmasıyla öne çıkıyor.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

maslakta ofis katları neden boş Haberi

maslakta ofis katları neden boş


İstanbul’un en gözde bölgelerinden olan Maslak son 10 yılda değerini 15 kat artırdı. Geçmişte fabrikaların bulunduğu bölgede bugün İstanbul’un en pahalı gökdelenleri yükseliyor. 


2005 yılında ortalama metrekare satış fiyatı bin dolar olan bölgede, 2015 yılında fiyatlar 5 bin dolara kadar çıktı. Levent-Maslak hattında yer alan ofislerin ortalama metrekare kiraları 2005 yılında 13 dolar iken 2015 yılında 20 dolar seviyesine ulaştı.





Maslak'taki plaza katları neden boşalıyor?

İstanbul'un prestijli bölgesi Maslak'taki ofis katları her geçen gün boşalıyor. Residence İndex'ten Oktay Geyik'in verdiği bilgiye göre; büyüyen şirketler Maslak'taki dar ofis katlarından vazgeçip daha büyük alanlara geçiyor. Yeni kurulan firmalar ise Maslak yerine yeni projeleri tercih ediyor.


Residence İndex Danışmanı Oktay Geyik


Maslak'a eden yeni kiracı gelmiyor?

İstanbul’un en pahalı gökdelenlerinin yer aldığı Maslak yoğun trafik nedeniyle...