05 / 05 / 2024

Massa Mobilya izmir

Massa Mobilya izmir

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Massa Mobilya İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı!

İzmir’in prestijli markası Massa Mobilya, büyük bir hızla gelişen yapılaşmanın içinde kendine hızlı bir şekilde yer buldu. Firma İstanbul'da ofis ve üretim tesisi açtı.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.

26. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. 26. kez düzenlenen fuarda, sektörün 192 firması 200'den fazla markayı görücüye çıkardı. Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek..

26. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda kapılarını bugün açan 26. İzmir Mobilya Fuarı'na sektörün 192 firması 200'ün üzerindeki markasıyla katılıyor. Fuara, 30 ülkeden alım heyeti gelmesi bekleniyor.

26. İzmir Mobilya Fuarı 25 Şubat'ta kapılarını açıyor!

Bu yıl 26'ncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı'nı (MODEKO), 30 ülkeden alım heyetinin ziyaret edeceği bildirildi. 192 firmanın katılacağı fuarın, her geçen yıl büyüdüğü belirtildi..

İzmir Mobilya Fuarı'na 192 firma katılacak!

Bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO, 25 Şubat'ta 192 firmanın katılımıyla açılacak.Nuray Eyigele, yaptığı açıklamada bu yıl katılımcı sayısını yüzde 15 oranında büyüttüğünü ifade etti.

Massa Mobilya izmir Haberi

Massa Mobilya izmir

Kurulduğundan bu yana her geçen gün tecrübesine tecrübe katan Massa Mobilya, prestijli projelerde kendine yer bulmaya devam ediyor. İstanbul ve İzmir’ de yer aldığı prestijli projelerden ismini söz ettiren Massa Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Göktay Mutlu Soysal yaptıkları işe büyük özen gösterdiklerini belirterek, “ Massa Mobilya olarak adımızın en iyilerle anılmasından mutluluk duyuyoruz. Hep daha iyi olmak için çalıştık ve başardığımızı düşünüyorum. Artık, prestijli projelerin mutfağında Massa var. Özellikle İstanbul’daki projelerde, becerimizi ve profesyonelliğimizi ortaya koyduk. Yaptığımız işler beğenildi. Ege Bölgesinde işbirliği yaptığımız firmalar her zaman en üstte yer alıyor. Müşterilerimizi memnun etmeyi kendimiz için ilk şart olarak koyduk” dedi.


Massa’yı duymayan kalmayacak

Firma olarak İstanbul’da 12 milyon TL’lik bir proje olan Lotus Gıda Laboratuarı projesini üstlendiklerini belirten Mimar Göktay...