09 / 05 / 2024

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu

Massey Ferguson, Manisa'da kurulan fabrikada temmuzdan itibaren traktör üretimine başlıyor

Ankara ve Manisa'da daha satılık 11 gayrimenkul!

Ankara ve Manisa'da yer alan 10 iş yeri ile 1 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 9 Şubat ve 22 Şubat'ta yapılacak.

Manisa'da 7 adet Hazine arazisi satılıyor: 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Manisa Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa ili, Saruhanlı ve Yunusemre ilçelerinde yer alan 7 adet Hazine arazisini KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim ile satıyor. Peki Manisa'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Toprağın efendisi kaç lira oldu? Massey Ferguson 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya genelinde çok tercih edilen traktör markası Massey Ferguson, ülkemizde de en çok tercih edilen traktörler arasında yer alıyor. Çiftçi dostu traktör Massey Ferguson’un fiyat listesini sizler için derledik.

Milli Emlak Manisa'da 80 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 28 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Manisa'da depreme karşı hangi önlemler alınıyor?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen'in Manisa'da yaşanabilecek bir deprem için alınan önlemlerin açıklanmasını istediği önergesi cevaplandı.

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Manisa'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

Manisa'da bulunan binaların depreme dayanıklılıklarının denetimi ve olası bir depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa'da üç ayda bine yakın esnaf kepenk indirdi!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Manisa’da sadece üç ayda bine yakın esnafın daha kapısına kilit vurduğunu söyledi.

Manisa'da başkalarına ait gayrimenkulleri satmaya çalışan şüpheliler yakalandı!

Manisa'da sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu Haberi

Massey Ferguson Manisa\'da fabrika kurdu
Türkiye'de kırkıncı yılını geride bırakan tarım ekipmanları kuruluşu Massey Ferguson, Manisa'da kurulan fabrikada temmuzdan itibaren traktör üretimine başlıyor. Massey Ferguson markasını bünyesinde bulunduran AGCO Corporation tarafından kurulan fabrikada temmuz itibariyle iki model traktör üretimine geçilecek. Otomotiv alanında Bursa'da 11 farklı markayla hizmet eden Şentürkler Otomotiv, Massey Ferguson'un Bursa Bölge Bayiliği'ni de bünyesine kattı. Bayilikle ilgili bilgi veren Satış Müdürü Osman Çetin, Uzel grubunun iki yıl önce girdiği ekonomik kriz sonrası Massey Ferguson'un İngiliz AGCo grubu tarafından Türkiye'de distribütörlük açtığını söyledi. İngiliz grubun Manisa'da kurduğu fabrikanın Temmuz ayı itibariyle üretime geçeceğini belirten Osman Çetin, Türkiye tarım makineleri pazarının 1 milyar euroyu aştığını söyledi. Türkiye'de yaklaşık 500 bin adet Massey Ferguson markalı traktör bulunuyor....