07 / 05 / 2024

masuk 4. bölge toki başvuruları 2017

masuk 4. bölge toki başvuruları 2017

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge'de yer alan 1364 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Hakkari 4.4 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan açıkladı: Hemen bunlar yapılmalı!

Hakkari'de bu sabah meydana gelen 4.4'lük depremin ardından deprme bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuru tarihleri ve Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

İşte İzmir'de deprem riski taşıyan bölge!

İzmir’de yaşanan 4 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalar yapan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, “İzmir’de deprem riski taşıyan bölge ise doğu batı yönüne uzanan Narlıdere Çataldağı’nı biçen fay hattındadır. Samos depremi bu fay hattındaki stresi düşürmüştür” diye konuştu.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

masuk 4. bölge toki başvuruları 2017 Haberi

masuk 4. bölge toki başvuruları 2017


Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge TOKİ projesinde toplamda 1364 adet daire yer alıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1. Ve 2.Etap Projesi kapsamında 700 adet 3+1 konut ve 664 adet 4+1 konut olmak üzere toplam 1364 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.


Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacaktır. Kura çekildiği takdirde 1. kategoride çekilen kura sadece konut belirlemeye yönelik...