04 / 05 / 2024

Mavera 3 güncel fiyat listesi

Mavera 3 güncel fiyat listesi

Park Mavera 3'te gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı....

Park Mavera 3 güncel fiyat listesi Aralık 2019!    

TOKİ projelerinden Park Mavera 3 projesinde, gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı....

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL sınırlı yükselişini sürdürüyor.  Ekonomide 3 yıllık yol haritası belirlendi. Programa göre, enflasyonun 2026'da tek haneye düşürülmesi hedefleniyor. Bu gelişmelerle birlikte dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki dolar bugün ne kadar?  Güncel dolar/TL alış satış f

14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararına yönelik gelen açıklamalar sonrası geriledi. Ons altın 3.5 ayın dibini gördü. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Bilezik almak isteyenler acil bakın! Güncel altın bilezik fiyatları.

Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti'nde yüzde 44 indirim; İşte güncel fiyatı

Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti'nin fiyatına yüzde 44 indirim uygulandı. Peki Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti ne kadar oldu? İşte güncel fiyat listesi...

Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç TL? 2023 hurda fiyatları 

Dün zam gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri 2023 hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Akaryakıt fiyatlarında sevindiren haber! İşte 3 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, Motorine zam mı geldi? LPG ne kadar oldu? İşte 3 Nisan Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam kapıda mı? İşte 3 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorine zam mı gelecek? İşte 3 Mart Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ve motorine zam geldi mi? İşte 3 Şubat Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine ne kadar indirim geldi, motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 3 Şubat Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

Mavera 3 güncel fiyat listesi Haberi

Mavera 3 güncel fiyat listesi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Park Mavera 3 projesinde benzer nitelikte olan bağımsız bölümlerin ortalama satış fiyatları hakkında açıklama yaptı.

TOKİ, Park Mavera 3 projesinde gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı.

TOKİ'nin KAP açıklaması:
Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği (VII-128.2)'nin 16 Maddesinin ç) bendi gereğince Park Mavera III Projesinde, gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları aşağıda belirtilmiştir.
Kamuoyuna...