04 / 05 / 2024

Mavera Residence son durum

Mavera Residence son durum

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence için ÇED süreci başladı...

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Mavera Residence için ÇED süreci başladı!

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence için ÇED süreci başladı...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Fikirtepe Alya Life Residence son fiyatları!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Alya Life Residence projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Proje Ekşioğlu Yapı imzası taşıyor...

Bodrum Flipper Residence'ta son 15 daire satışta!

Bodrum’un gözde koyu Yalıkavak’ta yer alan Flipper Residence projesinde son 15 daire satışa çıktı. 85 metrekare büyüklüğe sahip bahçe veya teraslı 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin dolar ile 950 bin dolar arasında değişiyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler!

Okkalar İnşaat’ın, Kurtköy’ün en ekonomik rezidansı Arma’da başlattığı kampanya 31 Ağustos’ta sona eriyor. Hemen teslim son dairelerde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Arma Residence’da 60 ay sıfır faizli kampanyada son günler...

Rüya Nefes Residence'da son 15 daire! 89 bin liraya!

Rüya Nefes Residence projesinde son daireler,hemen tapu avantajının yer aldığı projede fiyatlar 89 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Krediye uygunluğu ile dikkat çeken proje,mayıs sonu anahtar teslim edilecek.

Mavera Residence son durum Haberi

Mavera Residence son durum

Akyapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mavera Residence projesi için ÇED süreci başladı. Mavera Residence İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir Mahallesi, (İkitelli-2) 1480 Ada, 14 Parsel üzerinde inşa ediliyor.

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence projesinde 485 adet konut ve 11 adet ticari ünite bulunuyor.

Arsa alanı 13 bin 849 metrekare olarak belirlenen Mavera Residence projesinin inşaat alanı 60 bin 107 metrekare.  Projede 2 adet blokta 1+1 ve 2+1 tipinde 485 adet daire ve 11 adet ticari ünite bulunuyor.

Başakşehir Mavera Residence projesinin sosyal alanları arasında (toplantı salonu, fitness center, oyun alanı, sunum odası, abdesthane mevcut.

ÇED sürecinin başladığı Mavera Residence projesinde 1+1 daire sayısı 309 adet, 2+1 daire sayısı 176 adet olarak belirlendi. A Blok 5 bodrum...