02 / 05 / 2024

mavera sarayları ne zaman teslim

mavera sarayları ne zaman teslim

Mavera Sarayları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Mavera Sarayları projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 lira olarak belirlendi...

Başakşehir Mavera vaziyet planı!

24 ay sonra teslim edilecek olan Mavera Sarayları projesinin önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması bekleniyor. Başakşehir Mavera vaziyet planı, ödeme planı ve fiyat listesi ile detayları haberimizden bulabilirsiniz...

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi!

Mavera Sefa Evleri kişiye özel ödeme seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Peki Esenyurt Mavera Sefa teslim tarihi ne zaman?

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikası borsada işlem görmeye başladı!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin, bugün itibariyle borsada işlem görmeye başlayan TOKİ-Park Mavera 3 Projesi’ne ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Park Mavera 2 projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksit imkanı sunuluyor. Peki, Park Mavera 2. etap fiyatları ne kadar?

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sarayları Projesi'ne ilişkin hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama ve değerleme raporu...

Park Mavera 2. etap ne zaman teslim?

Park Mavera 2. etap projesinde 544 konut, 292 dükkanlık ticaret merkezi yer alıyor. Peki, Park Mavera 2. etap ne zaman teslim?

mavera sarayları ne zaman teslim Haberi

mavera sarayları ne zaman teslim


Mavera Sarayları projesi Makro İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde yükseliyor. Mavera Sarayları ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Başakşehir Mavera Sarayları projesi 56 adet daireden meydana geliyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor.


Mavera Sarayları Başakşehir projesi 5-6 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde konut ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.



Mavera Sarayları ne zaman teslim?


Mavera Sarayları ne zaman teslim sorusuna Haziran 2015 cevabı veriliyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde dairelerin metrekaresi 4 bin 750 liradan satılıyor.


Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 4+1 daire tipleri 257 metrekare, 5+1 daire tipleri 308 metrekare, 6+2 daire tipleri 338 metrekare olarak tasarlandı.




Tel: 0212 485 38 28

Web: