05 / 05 / 2024

Mavi Akım ne demek

Mavi Akım ne demek

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mavi Akım'ın kapasitesi de artacak. Türkiye ile Rusya, Mavi Akım Boru Hattı'nın kapasitesinin 19 milyar metreküpe çıkarılması konusunda anlaştığı öğrenildi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

İstanbul'un deprem dönüşümüne ihtiyacı var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım, kenttin deprem dönüşümüne ihtiyacı olduğunu, öncelikli ve ağırlıklı olarak deprem dönüşümünü önemsediklerini söyledi...

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Türk akımı projesi Türkiye'nin çıkarlarına uygundur!

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Türk Akımı" projesinin Rusya ve Türkiye’nin çıkarlarına uygun olduğunu ifade ederek, "Türk Akımı üzerindeki çalışmaların ivmesini yitiriyor' görüşüne katılmıyorum" dedi.

Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı projesinde son durum ne?

Rusya’nın Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Avrupa Birliği (AB) içerisindeki tüm itirazlara rağmen özellikle Almanya’nın desteğiyle ilerleyişini sürdürüyor.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Adım İstanbul Residence 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 60 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman teslim?

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 7 blok şeklinde yükselecek. Projede 603 adet daire bulunuyor. Peki Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman teslim?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman teslim? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir 1.etapta kaç daire olacak? Artaş İnşaat'ın Kayaşehir'deki ilk projesi Avrupa Konutları Başakşehir'in tüm detayları haberimizde...

Vadiyaka Başakşehir ne zaman teslim?

Toplam 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Vadiyaka Başakşehir ne zaman teslim?

Rusya ile Türk Akımı sözleşmesi ne zaman imzalanacak?

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, 'Türk Akımı' doğalgaz boru hattı projesine dair sözleşmenin erken seçime kadar imzalanmasının çok zor gözüktüğünü tekrarladı.

Rusya, Türk Akımı’nda ne yapmak istiyor?

Geçen hafta “Rusya’nın Türk Akımı tehlikede” uyarısını bu köşeden ilk duyurduğumda, yazım çeşitli ülkelerde haber yapıldı. Ardından Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak’tan, “Türkiye’de hükümet kurulmadan Türk Akımı teklifi zor” açıklaması geldi.

Isı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Peki, bir apartmanda yapılan ısı yalıtımı ne kadar tasarruf sağlar?

Mavi Akım ne demek Haberi

Mavi Akım ne demek

Türkiye ile Rus enerji firması Gazprom'un, Mavi Akım Boru Hattı kapasitesinin yıllık 16 milyar metreküpten, 19 milyar metreküpe çıkarılması konusunda anlaştığı öğrenildi.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın bugün Rusya’da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında, Türkiye’nin Rusya’dan yıllık 16 milyar metreküp doğalgaz ithal ettiği Mavi Akım’ın kapasitesinin 19 milyara çıkarılması konusunda anlaşmaya varıldı.


Yıldız,  Moskova’daki temasları kapsamında, Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Rosatom Başkanı Sergey Kiriyenko ve Gazpromexport Başkanı Elena Burmistrova ile görüşecek.


Bu arada, Türkiye’nin 2014’te ithal ettiği Rus gazının miktarının da 30 milyar metreküpe ulaştığı öğrenildi. Türkiye, geçen yıl Rusya’dan 26,6 milyar metreküp doğalgaz ithal...