08 / 05 / 2024

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik adres

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik adres

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Çelik, Kemal Devrim tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülenyüz Madencilik Petrol İnşaat Nakliyat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gül tarafından kuruldu.

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi!

Gökyüzü Bahçeleri güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Arena Mimarlık tarafından Ankara'da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz Otomotiv Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 800 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Gülöz tarafından kuruldu. 

Dünyanın en siyah binasıyla gökyüzü yere indi!

Dünyanın en siyah binası Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde inşa edildi. Bina ile, gökyüzünü yere indi...

Maksat Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksat Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karayıldız ve Mehmet Karayıldız ortaklığında kuruldu.

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik adres Haberi

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik adres

Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Çelik, Kemal Devrim tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Mavi Gökyüzü Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-   Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-   Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde konaklama ,seyahattaşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3-   Her türlü seyahat acentelerini kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. 4-   Her türlü hava,deniz,kara vasıtaları ile şehir içi işehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.Her türlü öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.Ticari amaçlı her...