29 / 04 / 2024

Mavi Jeans mağaza

Mavi Jeans mağaza

Geçtiğimiz yıl yüzde 30 büyüyerek 966 milyon lira ciro ile kapatan Mavi, bu gelirinin 214 milyonunu yurt dışından elde etti. Firmanın 361 Mavi Shop'nun 283'ü Türkiye'de 78'i ise yurt dışında bulunuyor.

Mavi Jeans’ten yeni yılın ilk sürprizi! Beklenen Kış İndirimi başladı! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’in seçili ürünlerinde hem online’da hem de mağazalarda geçerli kampanyada, kadın ve erkek kategorilerinde yüzlerce ürün yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla satışta.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Mavi yurt dışında 20 yeni mağaza açacak!

All Blue'yu global marka stratejisi olarak belirleyen Mavi, yeni stratejisini İstanbul ile birlikte New York, Berlin ve Vancouver'da tanıttı. Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, "Yurtdışındaki büyümemiz de sürecek. 2020’de Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ağırlıklı hedeflerimiz var. Bu bölgede 20 mağaza açmak ist

Mavi Jeans mağaza sayısını 400'e çıkaracak!

Mavi Jeans, 25 yılı geride bıraktı. Markanın 50 ülkede, 5 bin noktada faaliyet gösterdiğini belirten Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, 2016 yılında da yüzde 30 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Mavi bu yıl 45 yeni mağaza açacak!

Dünyaya Türkiye nüfusu kadar 'jean' satan Mavi bu yıl cirosunu 1.5 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor.Yavuz toplam 385 mağazaya ulaştıklarını ve 2016 yılında da 45 yeni mağaza açacaklarını açıkladı.

Mavi, yüzde 33 büyüyüp 35 yeni mağaza açacak!

20. kuruluş yılını İstanbul İstiklal Caddesi'nde açtığı üçüncü mağaza ile kutlayan Mavi, 20. yıla özel mağazacılık konseptini de yeniledi. Mavi Genel Müdürü Cüneyt Yavuz, Bu yıl 35 civarında mağaza açarak 350 kişiye istihdam sağlayacağız dedi...

Christian Dior Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Christian Dior, Nişantaşı'nda mağaza açmak için Bizz Gayrimenkul ile anlaşma imzaladı

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Doğrucan Mobilya, İzmir Kısıkköy'de 3 mağaza açtı!

İzmir genelindeki mağaza sayısını 8'e çıkaran şirket, çeniş ürün yelpazesiyle 20 bine yakın müşteriye hizmet veriyor

Mavi Jeans mağaza Haberi

Mavi Jeans mağaza

Geçtiğimiz yıl yüzde 30 büyüyerek 966 milyon lira ciro ile kapatan Mavi, bu gelirinin 214 milyonunu yurt dışından elde etti. 50 ülke'de ve 5 bine yakın noktada satış yapan firmanın 361 Mavi Shop'nun 283'ü Türkiye'de 78'i ise yurt dışında bulunuyor. Geçtiğimiz yıl 14 milyon adet ürün satan Şirketin üretim tesisleri ve mağazalarında çalışan sayısı 3 bini buluyor.


%30 BÜYÜME HEDEFİ

Bu yılki hedeflerini paylaşmak üzere basınla sohbet toplantısı düzenleyen Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, Bu yıl 71 milyon liralık yatırımla 45 mağaza daha açmayı planladıklarını belirtti. Yüzde 30 büyüyerek 1,2 milyar liralık ciro hedefi için çalıştıklarını söyleyen Yavuz, “Bu yıl 45 yeni mağaza açarak Mavi Shop sayısını 406'ya çıkarmayı hedefliyoruz. Jean satış adedimizi ise 7,2 milyona çıkaracağız. Bunun için 500 kişilik ek...