07 / 05 / 2024

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat iletişim

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat iletişim

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer, İstinye 'de kuruldu.

Çin emlak firmasında 313 milyon dolarlık vurgun!

Çin'in en büyük emlak geliştiricilerinden biri olan China Fortune Land Development yaptığı açıklamada varlık yöneticisinin 313 milyon dolarla kayıplara karıştığını açıkladı.

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Fethiye Mavi Dalga Projesi'ne başlandı!

Fethiye Deniz Ticaret Odası öncülüğünde örnek olarak hazırlanan ‘Mavi Dalga Projesi’ düzenlenen imza töreni ile resmen başlatıldı.

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin inşa ettiği İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında açılacak. 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu'nda 67 derslik yer alacak.

Edremit'te Mavi Bayrak sayısı artacak!

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından ilçede geçen yıl 5 noktaya verilen Mavi Bayrakları çoğaltmak için çalışmalara başlandı. TÜRÇEV yetkilileri tarafından Mavi Bayrağa aday noktalarda incelemelerde bulunuldu.

Mavişehir No 3 inşaatında özel üretim ürünler kullanılıyor!

Zabıtçı İnşaat'tan rezidansta devrim Önümüzdeki yıl inşaat sektöründe 50. yılını kutlayacak olan Zabıtçı İnşaat, bugüne kadar tamamladığı 6 bin civarında konutu, prestijli 'Mavişehir NO:3' projesiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer, İstinye 'de kuruldu.

Ayvalık'ta ''mavi tur''lar başladı!

Kuzey Ege' nin gözde tatil bölgelerinden Balıkesir' in Ayvalık ilçesinde gezi tekneleriyle "mavi tur" yolculukları düzenlenmeye başlandı. Her gün 11.30-19.00 saatlerinde tur organizasyonları gerçekleştiriliyor...

Karaburun Bodrum Koyu mavi bayrakla taçlanacak!

İzmir'in Karaburun ilçesinde yer alan Bodrum Koyu için yetkili mercilere mavi bayrak müracaatı yapıldı. Karaburun Belediye Başkanlığı tarafından yapılan başvurunun, kısa sürede değerlendirilerek sonuçlandırılması bekleniyor....

Mavişehir Modern 2'de teslimler bugün başladı! 421 bin TL'ye!

Mavişehir Modern2 projesinde, anahtar teslim tarihini 2 ay öne çeken Gergül İnşaat daireleri teslim edilmeye başlandı.

İzmir Mavişehir Modern 2de 330 bin TLye 3+1!

İzmirde inşa edilen Mavişehir Modern projesinin ikinci etabı olan Mavişehir Modern 2, satışa çıktı. Projede 145.30 metrekare ve 164.50 metrekare aralığındaki 3 oda 1 salon daireler 330 bin TL ve 376 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Mavişehir

Mimarlar Odası üyelerinin aidat borcu yapılandırılacak!

TMMOB Mimarlar Odası, aidat borcu bulunan Mimarlar Odası üyelerinin 2 Eylül 2011 tarihine kadar borç asıllarını ödemek kaydıyla aidat borçlarını yapılandırmasına karar verdi

İzmir Park Yaşam Mavişehir'in temeli atıldı!

İzmir'in çehresini değiştirecek projelerden biri olarak tanımlanan Park Yaşam Mavişehir projesinde temel atıldı. Projeyi Emlak Konut GYO, Türkerler, Durmaz ve İzka isimli şirketlerle birlikte geliştirdi

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat iletişim Haberi

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat iletişim
Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul : a) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c) Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...