28 / 04 / 2024

Mavi Life İnşaat iletişim

Mavi Life İnşaat iletişim

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Akbulak tarafından kuruldu.

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi! İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi... Peki Combo Life'ın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Opel Zafira Life'a bu ay tam 260 bin TL zam geldi! İşte Zafira Life'ın Temmuz 2023 fiyatları!

Opel Zafira Life'a bu ay tam 260 bin TL zam geldi. Peki Zafira Life'ın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Zafira Life'ın Temmuz 2023 fiyatları...

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Opel Combo Life'ın Haziran 2023 fiyatları tek tek açıklandı! Combo Life'a gelen zam resmen dudak uçuklattı! Hemen bakın!

Opel Combo Life'ın Haziran 2023 fiyatları tek tek açıklandı... Combo Life'a gelen zam resmen dudak uçuklattı... İşte Opel Combo Life 11 Haziran 2023 fiyatları...Hemen bakın...

Opel Combo Life'a dudak uçuklatan zam! Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! 

Opel Combo Life'a bu ay resmen dudak uçuklatan zam geldi. En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... İşte Combo Life Mayıs 2023 fiyat listesi...

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Koç Life İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koç Life İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Koç tarafından kuruldu.

Mavi Life İnşaat iletişim Haberi

Mavi Life İnşaat iletişim

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Akbulak tarafından kuruldu.

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...