30 / 04 / 2024

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza Trafo Merkezi arasındaki enerji nakil hattı için Trabzon Maçka'ya bağlı Kiremitli Köyü'nde belirlenen alanlara acele kamulaştırma kararı alındı.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Siemens'ten buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 9 taksit fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Siemens'ten beyaz eşyalarda yüzleri güldüren bir kampanya başlatıldı. Siemens markalı geniş hacimli soğutucular, çamaşır ve kurutma makinelerinde Mart'a özel 9 taksit fırsatı başladı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek Kaplan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin  taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Kastamonu'da tesis edilecek Kuzkaya Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak... 

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Erzurum İspir'de acele kamulaştırma!

Erzurum'da planlanan Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için acele kamulaştırmalar yapılacak..

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES'in ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Hatay Arsuz'da yapılması planlanan Hacıahmetli Regülatörü ve HES projesinin ÇED toplanıtısı 17 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Danıştay'dan Antalya Ahmetler Kanyonu HES projesi kararı!

Antalya’nın Akseki ve Manavgat ilçelerindeki Ahmetler Kanyonu Karpuz Çayı üzerinde yapılması planlanan Kanyon Regülatörü ve HES projesine ait ‘ÇED Gerekli Değildir’ raporunu iptal eden yerel mahkeme kararını, Danıştay 14′üncü Dairesi onadı.

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Haberi

Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali


Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza Trafo Merkezi arasındaki enerji nakil hattının yapımı amacıyla Trabzon Maçka'ya bağlı Kiremitli Köyü'nde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6661

Trabzon İlinde tesis edilecek Mavi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ile Maçka Havza TM?arasındaki enerji nakil hattının yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 1/7/2014 tarihli ve 1017 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.