24 / 07 / 2024

Mavikent teslimi

Mavikent teslimi

Konut anahtar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe dğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve ertesi günü Mavikent'te başlayacak.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı Atıksu Arıtma Tesisi’nin (AAT) yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik konut fiyatları 65 bin 596 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi ne zaman yapılacak?

Adıyaman Samsat entegre hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Seyrantepe Konutları'nda anahtar teslimi yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak.

Burhaniye'de 5 adet parkın yer teslimi yapıldı!

Burhaniye’ye, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapılması planlanan 5 adet park yerinin yer teslimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı yetkilileri çalışmalara en kısa süre içinde başlanacağını ifade ettiler

Zigana Tüneli'nde yer teslimi yapıldı!

Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan tarihi ipek Yolu üzerindeki yeni Zigana Tüneli'nin yapımına eylülde başlanacak. Ovit Tüneli'nden sonra Türkiye'nin en uzun karayolu tüneli olacak Zigana için yer teslimi yapıldı.

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Şahinbey Mavikent'te bin konutun daha kurası çekilecek!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha önce 2.340 dar gelirli ailenin kira öder gibi 10 yıl taksitle ev aldığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etap kura çekimi Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

TOKİ Mavikent 4. Etap kura sonucu!

TOKİ Mavikent 4. Etap kura sonucu açıklandı. Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekilişi kapsamında 1.000 adet konut hak sahiplerini buldu.

Gaziantep Mavikent kura sonuçları 2015!

Kura çekilişi kapsamında 2+1 dairelerin satışa sunulduğu Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep Mavikent kura sonuçları 2015 detayları...

Gaziantep Mavikent 4.Etap kura çekiliş sonucu açıklandı!

Toplam 1.000 adet konutun satışa sunulduğu Gaziantep Mavikent 4.Etap kura çekiliş sonucu açıklandı. Proje kapsamında 400 TL'lik aylık taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

Gaziantep Mavikent kura çekilişi sonuçları!

Gaziantep Mavikent kura çekilişi sonuçları henüz yayınlanmadı. Dün saat 09.00 itibariyle başlayan kura çekimi kapsamında 1.000 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

Mavikent 4. Etap Konutları kurası çekildi!

Gaziantep’te, Mavikent 4. Etap konutları çekilen kurayla sahiplerini buldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir kaç ay içerisinde bin konut için daha kura çekimi yapacaklarını söyledi.

Mavikent teslimi Haberi

Mavikent teslimi

Vatandaşlara yönelik yaptırılan ve sahipleri geçtiğimiz yıl yapılan Perşembe günleri arasında yapılacağı bildirildi. 

kura ile belirlenen Mavikent Konutlarının bin 80 daire- Şahinbey Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar den oluşan 3'üncü etabı da tamamlandı. Konut anahtar- Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, yılarının hak sahiplerine dağıtımı, 4 Aralık Perşembe ğılma yaşanmaması için takvimde belirtilen gün ve sagünü Mavikent'te başlayacak. atte sadece o gün anahtar telimi yapılacak olan 2 blokta Kentsel dönüşüm alanında yaptığı çalışmalarla Türki- evleri bulunan vatandaşların Mavikent şantiye alanında ye'ye örnek gösterilen Şahinbey Belediyesi'nin dar ge- hazır bulunması istendi. Açıklamada, "Mavikent 3'üncü lirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent Etap anahtar teslimi belirtilen program dahilinde yapılaKonutlarfnın 3'üncü etabı tamamlandı. Geçtiğimiz yıl cak olup, belirtilen gün ve saatte sadece ilgili blok sakinMavikent'te bin...