05 / 05 / 2024

mavikent toki gaziantep çekiliş sonuçları

mavikent toki gaziantep çekiliş sonuçları

Gaziantep TOKİ Mavikent kura sonuçları bugün saat 09:00 itibariyle Gaziantep Şahinbey Spor Salonu'nda belli oluyor. 1.000 adet konut için 12 bin 226 kişi başvuruda bulundu...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent'te inşa edilecek olan 643 konut için inşaat ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şahinbey 643 konut ihalesi 22 Kasım'da!

TOKİ Gaziantep İli Şahinbey İlçesi, Mavikent Mahallesi, 643 adet konut, 1 adet 4 dükkanlı taziye evi ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 09.00'da başlayan projede toplamda 1.000 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura çekilişi 2015!

Toplamda 1.000 adet daireden oluşan Gaziantep Şahinbey Mavikent konut kurası bugün çekiliyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. İşte TOKİ Gaziantep Mavikent kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman yapılacak?

TOKİ Gaziantep Mavikent 4. etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Gaziantep Mavikent 4. etap kura çekilişi 2015...

TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap kura çekilişi 23 Ağustos'ta!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent Konutları 4’üncü etabın hak sahipleri 23 Ağustos Pazar günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek.

Gaziantep Mavikent TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında aylık taksitlerin 400 TL'den başlangıç gösterdiği Gaziantep Mavikent TOKİ projesinde daire alanları 90 metrekareden başlıyor. Peki Gaziantep Mavikent TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları!

Aylık taksitler 400 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 1.000 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları Temmuz - Ağustos aylarında çekilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında projede 12 bin TL peşinat kabul edilen projede daireler 90 metrekare alana sahip. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi 2015!

Daire tiplerinin 2+1 olarak dizayn edildiği projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi 2015 Temmuz - Ağustos aylarında çekilmesi öngörülüyor.

mavikent toki gaziantep çekiliş sonuçları Haberi

mavikent toki gaziantep çekiliş sonuçları

Gaziantep TOKİ Mavikent kura sonuçları bugün belli oluyor. Konutlar, Toplu Konut İdaresi ve Şahinbey Belediyesi ortaklığı ile hayat buluyor.


Gaziantep TOKİ Mavikent başvuru süresi12 Ağustos 2013 tarihinde başlayarak 27 Eylül 2013 tarihinde sona erdi. Projede konutlar 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Toplam 1.000 adet konuta yer verilen Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları için 12 bin 226 kişi başvuruda bulundu. Projedeki konutların tümü 90 metrekare 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Mavikent TOKİ kura sonuçları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla Gaziantep Karataş Spor Salonu'nda saat 09:00 itibariyle belli olacak.


Mavikent TOKİ Gaziantep kura sonuçları açıklandığında, sitemiz www.emlakkulisi.com 'dan sonuçlara ulaşabilirsiniz. 


Web adresi: http://