29 / 07 / 2024

mavişehir gaziantep kura başvuruları

mavişehir gaziantep kura başvuruları

Mavikent Gaziantep Konutları başvuruları 21 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Tamamı 90 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşan projede toplam 1.000 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2018!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap 749 adet konut kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Gaziantep kura sonuçları 2018...

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları!

Mavişehir Gaziantep Evleri başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 90 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 12 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir'de 2+1 daireler bulunuyor. Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı projede 1.000 konut satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Mavişehir başvuru bedeli ne kadar?

Gaziantep Mavişehir Konutları son başvuru günü!

Başvuru dönemi 21 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olan Gaziantep Mavikent Belediye projesinde 400 TL aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. İşte Gaziantep Mavişehir son başvuru günü...

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı!

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı kapsamında aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli talep edilmeyen projede alt gelir grubu kapsamında 1.000 adet daire kurayla satılıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi! Canlı Yayın!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilecek olan Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi bugün gerçekleşiyor. Projede konut teslimleri 30 ay sonra yapılacak...

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi yarın yapılacak!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan ve Emlak Konut tarafından hayata geçirilecek olan Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi yarın yapılacak. Projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 25 bin 256 kişinin başvuru yaparak rekor başvuru sayısı gerçekleştirilen Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi nerede yapılacak?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve içinde 1+1, 2+1, 3+1 ile 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi nerede yapılacak?

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura katılım isim listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından konut projesi olarak hayata geçirilen Emlak Konut Başakşehir Evleri Kura katılım isim listesi yayınlandı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri kura tarihi! 6 Ekim!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Başakşehir Evleri kura tarihi 6 Ekim olarak belirlendi...

Mavişehir Modern 3'te 345 bin TL'ye! Ekimayında teslim!

Gergül İnşaat'ın, İzmir Mavişehir'de, yapımlarını tamamlayarak, erken teslimlerini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern ve Mavişehir Modern2 projelerinden sonra inşa ettiği Mavişehir Modern3'te fiyatlar 345 bin liradan başlıyor...

Cevat Durak: Mavişehir'e olacaksa marinayı istiyoruz!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Marina ile ilgili görüşlerini yineleyerek, "Marinayı istemediğim iddia ediliyor ama marina 'yı asıl biz istedik. Ama Mavişehir 'e yapılırsa" dedi.

mavişehir gaziantep kura başvuruları Haberi

mavişehir gaziantep kura başvuruları

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Mavikent projesinde yer alan 1.000 konutu alt gelir grubuna özel olarak kurayla satıyor. 


Kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi planlanan Gaziantep Mavikent Konutları için başvuru bedeli alınmıyor.


Mavikent Gaziantep Konutları başvuruları 21 Mayıs ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon evler bulunuyor.


Aylık taksitlerin 400 TL'den başladığı Gaziantep Mavikent Belediye Projesi'nde 12 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projenin kura satışlarına başvuruda bulunabilmek için nüfus cüzdan fotokopisi yeterli oluyor.


Gaziantep Mavikent başvuruları şartları!

Başvuruda bulunacak kişinin;

- Tapu araç kaydı olmaması,

- Aylık geliri 2 bin TL'den fazla olmaması,

- Gaziantep Şahinbey'de ikamet etmesi...