29 / 04 / 2024

Mavişehir Modern 4 gergül inşaat

Mavişehir Modern 4 gergül inşaat

Mavişehir Modern 4 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor. 225 dairenin yer aldığı Mavişehir Modern 4 Evleri 12 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Mavişehir Modern 4! Gergül İnşaat!

Mavişehir Modern 4 projesi kapsamında 225 adet daire yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi!

19 blok olarak yükselen Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Ataşehir Modern daire planları!

Ataşehir Modern daire planları haberimizde yer alıyor. Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Mavişehir Modern 4 gergül inşaat Haberi

Mavişehir Modern 4 gergül inşaat


20 Eylül'de satışa çıkması planlanan Mavişehir Modern 4 Gergül İnşaat imzası taşıyor.  Proje İzmir Mavişehir 'de yaşama geçiriliyor.


Mavişehir Modern 4 satılık daire tipleri tipleri haberimizin içinde yer alıyor. Mavişehir Modern 4 satılık daire tipleri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


225 daireden meydana gelen Mavişehir Modern 4 Evleri 12 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Mavişehir Modern 4 satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Mavişehir Modern 4 adres bilgisi!

Mavişehir Modern 4 Park Yaşam Mavişehir 'e ve Mavişehir Modern 3'e komşu konumda yer alıyor. 


Mavişehir Modern 4 teslim bilgisi:

Gergül İnşaat Mavişehir Modern 4 projesinin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Mavişehir Modern...