29 / 04 / 2024

mavişehir Tay Park nerede

mavişehir Tay Park nerede

Tay Parkı son bir yılda yaklaşık 350 bin kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yetişkin hem de minik hayvanseverler için İzmir’in en güzel tesislerinden biri olan Tay Park’ı daha da geliştireceklerini söyledi.

Mavişehir’deki Tay Park'ı 1 yılda 350 bin kişi ziyaret etti!

Tay Parkı son bir yılda yaklaşık 350 bin kişi ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem yetişkin hem de minik hayvanseverler için İzmir’in en güzel tesislerinden biri olan Tay Park’ı daha da geliştireceklerini söyledi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Ege Park Mavişehir Kurban bayramı çalışma saatleri...

İzmir Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Park Yaşam Mavişehir ve Ankara İli Çankaya İlçesi Karakusunlar Mahallesinde bulunan 4 adet Bağımsız Bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

İzmir Mavişehir'de inşaatlar kaçak durumuna geldi!

İzmir’in, en gözde gayrimenkul alanı Mavişehir için İzmir Valiliği’nin aldığı, ancak mahkemenin iptal ettiği toplu konut alanı kararı, Danıştay’ın bozma kararından sonra yeniden iptal edildi.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir AVM bayramda açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Danıştay İzmir Mavişehir'in imar planlarının iptal kararını bozdu!

İZMİR Karşıyaka'da yıllardır imar planları itirazlar ve davalara konu olan Mavişehir bölgesi, Danıştay 6. Dairesi'nin yerel mahkemenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı imar planları iptal kararını bozmasıyla plansız kaldı.

İzmir Mavişehir'e imar şoku!

Yıllardır imar planları davalara konu olan Mavişehir bölgesi, Danıştay 6. Dairesi’nin yerel mahkemenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı imar planları iptal kararını bozmasıyla plansız kaldı.

İzmir Mavişehir Park Yaşam ofisleri kazandırıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ile iş dünyasını yeni bir çağa taşıyacak olan İzmir Mavişehir Park Yaşam Ofis Projesi, iş hayatında tam anlamıyla konfor ve prestij sunuyor.

Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

mavişehir Tay Park nerede Haberi

mavişehir Tay Park nerede


Karşıyaka Mavişehir'deki Tay Park'ı son 1 yılda 350 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı. Tay Park'ta 3-13 yaş aralığına yönelik olarak ücretsiz sunulan ata binme imkanından ise 80 bin çocuğun yararlandığı bildirildi. 5 adet pony at, 1 adet İngiliz atı, 4 adet shetland pony'nin bulunduğu Tay Park'ta evcil ve sürüngen hayvan bölümleri de bulunuyor. Evcil hayvan bölümünde koyun, keçi, tavuk, tavşan, güvercin gibi türler de yer alıyor. Parktaki sürüngen hayvanlar bölümünde ise, iguana, piton yılanı, boa yılanı ve sakallı ejderler bulunuyor. 

Geliştirmeyi hedefliyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, tesiste hayvan sahiplendirme standı aracılığıyla da pek çok kedi ve köpeğe yeni yuva bulunduğunu belirtti. Yaklaşık 14 bin metrekare arazi üzerine kurulu tesisi daha da geliştireceklerini belirten Akpınar, "Burayı, ailece keyifli vakit geçirilebilecek...