20 / 05 / 2024

May Kurumsal adres

May Kurumsal adres

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Premar Gayrimenkul 2019’da 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Kurumsal emlak pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Premar Gayrimenkul, 2019 sonunda yurtiçinde 200, yurtdışında 25 ülkede 250’yi aşkın bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,17!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu 31 Mayıs 2017 – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında 9,17 olarak belirlendi.

Selda Parın, Netaş’ın Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü oldu!

Netaş’ın “Kurumsal Sektör Çözüm Direktörü”, 30 Mayıs 2016 tarihi itibarıyla Selda Parın oldu. Netaş’ta Satış Müdürlüğü yapan Parın, yeni görevinde; kurumsal sektör müşterilerinin şirket stratejilerine en uygun ürün ve çözümlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Konutları Kale Topkapı adres!

Ofislerin büyüklükleri minimum 247 metrekareden başladığı projenin lansmanı 26 Mayıs Salı günü yapılacak. Avrupa Konutları Kale Topkapı adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde bulunuyor.

Şirketlerden SMS yasağına tepki: Kurumsal hafıza siliniyor!

SMS ve e-mail yoluyla tüketiciye izinsiz gönderim yapılmasının 1 Mayıs’tan itibaren yasaklanması, tüketiciler için bir devrim ancak şirketler ‘kurumsal hafızamız siliniyor’ endişesi yaşıyor..

Elysium Art Şişli adres bilgileri!

Elysium Art Şişli adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Elysium Art Şişli projesi toplam 230 adet rezidans daire ve 20 adet ticari birimden meydana geliyor...

Wloft Dragos adres bilgileri!

Wloft Dragos adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen Loft Dragos projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Kuriş Kule adres!

Kuriş Kule adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanan Kuriş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella adres!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy' de inşa edilen Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Beşyıldız Novella Kurtköy teslimleri Mayıs 2016'da gerçekleşecek...

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgileri!

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Seyr-i Adalar projesi 2016 yılın Mayıs ayı içerisinde sahiplerine teslim ediliyor...

May Kurumsal adres Haberi

May Kurumsal adres

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...