28 / 04 / 2024

May Yapı Kaşüstü

May Yapı Kaşüstü

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları 181 bin TL'den başlıyor. Trabzon'da yükselen YüzOn7 Residance projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

Seçim öncesi piyasalar tedirgin! 9 Mayıs BIST 100 endeksi ne oldu? Dolar ve euro kaç liradan satılıyor?

Seçimler öncesi piyasalarda tedirgin hava devam ediyor. Borsa günü yüzde 0,56 oranında değer kaybıyla kapatırken, Türk Lirası dolar karşısında değer kaybetmeye devam etti. Uzmanlar, seçimlere kadar piyasalarda dalgalı seyrin devam edeceğini öngörüyor.

Elinde 1 gram gümüşü olan köşeyi dönüyor! Bakın gümüş fiyatı ne kadar oldu? 25 Mayıs 2022 gümüş fiyatı

Gümüş fiyatı, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar 1 gram gümüş fiyatı kaç TL? Gümüş fiyatı 25 Mayıs kaç lira oldu? sorularını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 gümüş fiyatı...

BİM otomobil ürünlerini yarı fiyatına indirdi! 20 Mayıs’ı kaçırmayın…

Arabası olanlar bu ürünler için BİM’e koşacak! Hepsi yarı fiyatına indi. İşte 20 Mayıs fiyat listesi BİM Market 20 Mayıs Cuma günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. BİM Market 20 Mayıs kataloğunda çeşit çeşit otomobil ürünleri yarı yarıya indirimli.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Yapı Kredi'den konut finansmanlarındaki kampanyalarla ekonomiye katkı! 

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, Yapı Kredi olarak konut finansmanlarında gerçekleştirilen kampanyalarla ekonomiye katkılarını sürdürdüklerini belirtti...

Bodrum’daki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bodrum, Hisarönü, Selimiye, Kocabahçe, Orhaniye, Bencik ve Göcek koylarındaki kaçak yapıları tespit etti. Tespit edilen kaçak iskele, kaçak yapı, kaçak lokantalar için yıkım kararı verildi...

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Arnavutköy'deki kaçak yapı yıkılamıyor!

İstanbul Arnavutköy ’de inşaat yapılması yasak olan alana inşa edilen yapı, kaçak olmasına karşın yıkılamıyor.

May Yapı Kaşüstü Haberi

May Yapı Kaşüstü


7 bin 700 metrekare alanda inşa edilen Yüzon7 Residance projesi May Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Yüzon7 Residance projesi Trabzon Kaşüstü'nde yer alıyor.


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 14 katlı üç blok halinde yükselen Yüzon7 Residance projesinde 117 konut yer alıyor.



Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları!


Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Yüzon7 Residance Kaşüstü fiyatları köşe 3+1 dairelerde 181 bin TL'den başlarken, normal katlarda 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Yüzde 70 inşaatı tamamlanan Yüzon7 Residance Kaşüstü projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Yüzon7 Residance projesinde daire alanları 181 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.




Tel: 0 (462) 326 22 21

Web: mayyapi.com.tr

Gülcihan...