28 / 04 / 2024

maya inşaat kartal projesi

maya inşaat kartal projesi

Maya Holding Kartal projesini 1 ay sonra satışa çıkarıyor. Kartal'daki Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirilen ve 2017 yılı içerisinde teslim edilecek projenin hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal fiyat!

Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede?

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Avant Maya İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avant Maya İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de kuruldu. 

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Bursa Nilüferköy'de kaçak inşaat yıkıldı!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

İnşaat sektörü için taş ocaklarına ihtiyaç var!

Taş Ocakları Birliği Başkanı Sarper, halkın, inşaat sektörü ve alt yapı için taş ocaklarının çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

maya inşaat kartal projesi Haberi

maya inşaat kartal projesi


Maya Holding, içinde IKEA, alışveriş merkezi, ofis ve home ofislerin yer alacağı projesini 1 ay sonra satışa çıkarıyor. Kartal'daki Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirilen projenin teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşecek. 


Maya Holding Kartal projesi 45 katlı tek blok olarak yükselecek, 200 bin metrekarelik alan üzerine yayılacak olan projenin hafriyat çalışmaları tamamlandı. İçerisinde İsveçli mobilya devi IKEA'nın yanı sıra alışveriş merkezi ofis ve home ofislerin yer alacağı projede konut olup olmayacağı ise henüz belli değil.


D-100 Kuzey yan yolu üzerinde yer alan Maya Holding Kartal projesi Kartal Adalet Sarayı'na ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.



Web adresi: http://www.maya.com.tr

Telefon: 0212 350 11 00


Ceren...