08 / 05 / 2024

Maya takvimi

Maya takvimi

Ali Ağaoğlu Salkım Konak'ta kıyamet şenliklerine katıldı, esnafı dolaştı...

Şirince Köyü, kıyamet öncesi turist ilgisiyle karşı karşıya!

Selçuk Kaymakamlığı'nın, belediyenin ve köy muhtarlığının, köye iki gün sonra gelmesi beklenen kalabalığa ilişkin yoğun önlemler aldığı Şirince sokaklarında, meraklı birkaç turist ile yerli ve yabancı gazeteciler dışında fazla bir kalabalık görülmüyor

Vergi takvimi Temmuz 2015!

Gelir İdaresi Başkanlığı yıllık vergi takvimi dahilinde hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini internet sitesinde duyuruyor. Peki, bu ay hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi Temmuz 2015..

Vergi takvimi Haziran 2015!

1 Haziran emlak ve çevre temizlik vergisi ile veraset ve intikal vergisinin ilk taksit ödemelerinin son günü oluyor. Peki, bu ay başka hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi Haziran 2015...

Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor!

Orta doğu’nun en büyük otellerinden Rotana, İstanbul’da iki otel açmaya hazırlanıyor. Grup, Haziran’da açılacak Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana birlikte 6 otel planlıyor.

Vergi takvimi Mayıs 2015!

Mayıs ayında ödenecek vergiler, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vergi takvimi kapsamında açıklanıyor. Vergi takvimine göre Mayıs ayında taşınmaz mal sahiplerinin ödemesi gereken bazı vergiler bulunuyor.İşte vergi takvimi Mayıs 2015...

Emlak vergisi takvimi 2015!

Taşınmaz mal sahipleri her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Belediyeye ödenen emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde veriliyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi takvimi 2015..

Fatih Kıral Mobilya yeni mağazalar açmaya hazırlanıyor!

Fatih Kıral Mobilya, sadece lüks segmentte değil, her keseye uygun "Brandhome" konseptiyle de mağazalar açmaya hazırlanıyor. Firmanın bu alanda Bodrumda 3 bin metrekare alana sahip Brandhome'unu açtı.

Kalamış Yat Limanı yapılaşmaya açılacak mı?

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nı yapılaşmaya açan yeni İmar Plan teklifini onayladı. Limana 15 bin metrekare inşaat alanı yapılabilecek.

Vergi takvimi Nisan 2015!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Nisan ayında hangi vergilerin ödenmesi gerektiği ve hangi vergiler için beyan verilmesi gerektiği vergi takvimi ile açıklanıyor. İşte vergi takvimi Nisan 2015...

Özaltın Ahşap markalaşmaya ağırlık verecek!

Orman ürünleri sektöründe hizmet veren Özaltın Ahşap, tesisleşmesini tamamlamasının ardından markalaşmaya odaklandı. Özaltın Ahşap Genel Müdürü Özkan Altın açıklama yaptı.

Maya İnşaat Ikea Kartal ne zaman hizmete girecek?

Maya İnşaat Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin detayları henüz net değil. Peki Maya İnşaat Ikea Kartal ne zaman hizmete girecek?

Maya İnşaat Ikea Kartal!

Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Hafriyat çalışmalarının başladığı projenin konut ya da ofis olması planlanıyor.

Maya İnşaat Ikea Kartal projesinden ilk detaylar!

Maya İnşaat imzası ile Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek olan Ikea Kartal'ın yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor. 200 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Ikea Kartal'da konut ya da ofis kulesi olması planlanıyor...

Dap Yapı Pendik'teki arazi için anlaşmaya vardı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da yer alan konut ve ticari imarlı 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Maya takvimi Haberi

Maya takvimi



Kıyamet şenliklerine Ali Ağaoğlu da katıldı. Salkım Konak'ta kalan Ağaoğlu; Kimse korkmasın hiçbir şey olmayacak. Bir şey olmayacağını biliyorduk zaten. Herkesin kıyameti kendine. Her insan öldüğü gün onun kıyamet kopmuştur, dedi. Ayrıca; Bu kıyamet değil, bu da değil korkmayın esprisi...