05 / 05 / 2024

Maya Tekstil fuar

Maya Tekstil fuar

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi olan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Evteks 2014 fuarına katılıyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Eskişehir Fuar Merkezi şehre 600 milyon lira kazandıracak!

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı!

Esenler'de bulunan Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı. Açılış, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Aydın fuar alanı için yeni yer bulundu!

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Tahran 4. Emlak Fuarı 24 - 27 Şubat'ta!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi , Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezin de 5-5A. 6. Ve 7. Hall de Gerçekleşecek olan 4.Emlak fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

Heimtextil’e Türkiye’den 211 firma katıldı!

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olarak kabul edilen Heimtextil’de, bu yıl 69 ülkeden 2 bin 866 firma ağırlanırken, Türkiye’den de 211 firma fuarda yer aldı.

Denizli Heimtextil’e 60 firmayla katılacak!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Dünya’nın en büyük ev tekstil fuarı Heimtextil’e, Denizli’nin 60 firma ile katıldığını söyledi.

Maya Tekstil fuar Haberi

Maya Tekstil fuar

Bu sene 20. yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda hem yerli ve yabancı pek çok konuğu ağırlayacak hem de bayilerine özel kampanyalar düzenleyecek…


Bu sene 20’inci yılını kutlayan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek, 20. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2014’e katılıyor.

Sektörün 20 yılına tanıklık eden Maya Tekstil, fuarda PENELOPE ve Othello markalarına ait en özel ve en yeni ürünlerini 2-B11 numaralı stantta tanıtacak. Fuar kapsamında hem yerli hem de yabancı pek çok konuğu ağırlayacak olan Maya Tekstil, 20’inci yılı şerefine bayilerine özel bir kampanya da düzenliyor.

Fuarda ilk kez bayilerine tanıtacağı özel ürünleriyle yer alacak Maya Tekstil, Evteks fuarında da bayilerine özel yorganda yüzde 29, yastıklarda ise yüzde 27 indirim yapacak. Maya...