05 / 05 / 2024

Maya Tekstil projeleri

Maya Tekstil projeleri

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi olan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Evteks 2014 fuarına katılıyor.

Maya Tekstil 2014 yılında 49 ülkeye ihracat yapacak!

Yerli ev tekstili pazarının dünyadaki yüzü olan Maya Tekstil, PENELOPE ve Othello markaları ile yalnızca geçen yıl yurt dışında 150 bin kişiyi yerli üretim yastıkla tanıştırdı.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Penelope şimdi de uykudaki konforu salonunuza taşıyor!

Maya Tekstil, Amerika’nın en büyük mobilya üreticilerinden Best Home Furnishing’in birbirinden rahat TV koltuklarını PENELOPE Mağazaları’nda tüketicilerle buluşturuyor. Penelope şimdi de uykudaki konforu salonunuza taşıyor.

Hindistan’daki nükleer santralin ilk ünitesi tam kapasiteyle çalışmaya başladı!

Hindistan’ın güneyindeki Tamil Nadu eyaletinin enerji potansiyeli önemli ölçüde güçlendi. Hindistan’da Rus projeleri kapsamında inşa edilen Kudankulam NGS’nin ilk 1000 MW’lik ünitesi bu haftadan itibaren tam kapasiteyle çalışmaya başladı.

Maya Tekstil Evteks 2014 Fuarı’nda 20. yıl özel koleksiyonlarını tanıttı!

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi Maya Tekstil, Evteks 2014 Fuarı’nda bayileri, yerli yabancı sektör temsilcileri ve ev tekstilindeki en son yenilikleri yerinde görmeye gelen tüketiciler ile buluştu. Firma, fuarda hem yeni ürünlerini tanıttı...

Maya Tekstil Evteks 2014 fuarına katılıyor!

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi olan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Evteks 2014 fuarına katılıyor.

Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin en büyük ev tekstil fuarı "Evteks Uluslararası Ev Tekstili Fuarı" bu yıl 20'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Alanında dünya ikincisi olan fuar, 21-25 Mayıs'ta NR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek...

Maya Tekstil 2014 yılında 49 ülkeye ihracat yapacak!

Yerli ev tekstili pazarının dünyadaki yüzü olan Maya Tekstil, PENELOPE ve Othello markaları ile yalnızca geçen yıl yurt dışında 150 bin kişiyi yerli üretim yastıkla tanıştırdı.

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Group Yapı İnşaat Tekstil Turizm İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Özdemir, Maya Taganova tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 'ta kuruldu.

2013 Kasım teslim konut projeleri!

Birçok konut projesinde mutlu son için geri sayım başladı. İşte tüm detayları ile önümüzdeki ay yeni sakinlerine kapılarını açmaya hazırlanan 2013 Kasım teslim konut projeleri…

Maya Tekstil projeleri Haberi

Maya Tekstil projeleri

Bu sene 20. yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda hem yerli ve yabancı pek çok konuğu ağırlayacak hem de bayilerine özel kampanyalar düzenleyecek…


Bu sene 20’inci yılını kutlayan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek, 20. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2014’e katılıyor.

Sektörün 20 yılına tanıklık eden Maya Tekstil, fuarda PENELOPE ve Othello markalarına ait en özel ve en yeni ürünlerini 2-B11 numaralı stantta tanıtacak. Fuar kapsamında hem yerli hem de yabancı pek çok konuğu ağırlayacak olan Maya Tekstil, 20’inci yılı şerefine bayilerine özel bir kampanya da düzenliyor.

Fuarda ilk kez bayilerine tanıtacağı özel ürünleriyle yer alacak Maya Tekstil, Evteks fuarında da bayilerine özel yorganda yüzde 29, yastıklarda ise yüzde 27 indirim yapacak. Maya...