28 / 04 / 2024

Mayıs araba satışları

Mayıs araba satışları

Mayıs 2022'de en çok satışı yapılan otomobil markaları resmen belirlendi. Peki en çok hangi markaların otomotivleri satıldı? İşte ayrıntılar...

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi Mayıs'ta yüzde 100,1 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Mayıs ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 100,1 arttı

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

İnşaat malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi mayıs ayında 71,45 puana yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre mayıs ayında 1,30’luk artarak 71,45 puana yükseldi.

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi piyasada artan belirsizlik yatırımcıların güvenli liman olan ilgisini artırınca altın fiyatlarında yaşanan artışın hızlandığı öğrenildi. Altın ziynet ve gram altın satışları iki katına çıkan Kapalıçarşı’da hareketli günler yaşanıyor.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Süt satışlarında şok gelişme! TİGEM'de zarar etti

Türkiye'nin çiğ sütte geçtiğimiz günlerde aldığı kararla uyguladığı politika Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'nü süt satışından ciddi anlamda zarar ettiriyor. TİGEM'in yüksek tonajlı kaliteli sütü Türkiye'nin önde gelen bir süt firmasına 9 liradan satıldığı tespit edildi.

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

ABD'de yeni konut satışları Mayıs'ta yüzde 10,7 arttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin aksine yükseliş gösterdi. Mayıs ayında aylık yüzde 10,7 artan yeni konut satışları 696 bine çıktı.

Avrupa'da otomobil satışları düştü en ok satan marka belli oldu

Küresel ekonomide yaşanan yüksek enflasyon ve resesyon kaygısı otomobil satışlarına da yansıdı. rusya Ukrayna savaşının etkilediği Avrupa Birliği ülkelerinden otomobil satışları düşmeye devam ediyor. Açıklanan verilere göre kıtada en çok satılan marka belli oldu.

Konut satışları Mayıs ayında yüzde 107.5 arttı!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas, konut satışlarının ocak-mayıs aylarında bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 37,7 artışla 575 bin 889 olarak gerçekleştiğine dikkat çekti.

İnşaat sektörü Mayıs'ta durağanlaştı! Rusya ve Ukrayna savaşı sektörü nasıl etkiledi? 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2 aydan sonra gerilemeye başladı. İşte İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2022 sonuçlarındaki tüm ayrıntılar...

Mayıs'ta otomobil satışları arttı! İşte en çok satan markalar...

Mayıs 2022'de en çok satışı yapılan otomobil markaları resmen belirlendi. Peki en çok hangi markaların otomotivleri satıldı? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller belli oldu! 2022 Mayıs fiyat listesinde dikkat çeken indirimler geldi

Nisan ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı, 2021 yılı nisan ayına göre yüzde 2,4 daraldı. Satılan araç sayısı 60 bin 35 adet oldu. Mayıs ayına bakıldığında Türkiye'de satılan en ucuz araba markası açıklandı. Bazı markalara indirim gelirken bazıları da fiyatlara zam yaptı.

Mayıs araba satışları Haberi

Mayıs araba satışları

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından açıklanan rakamlara göre; 2022 Mayıs'ta otomobil ve hafif ticari araç pazarı geçen MAyıs'a göre yüzde 19,1 büyüdü ve 65 bin 167 adet olarak gerçekleşti.

Mayıs 2022'de otomobil satışları bir 2021 Mayıs'a göre yüzde 20 arttı ve 51 bin 750 adet oldu. Hafif ticari araç satışları da yüzde 15,7 arttı ve  13 bin 417 adet olarak gerçekleşti. 

10 yıllık mayıs ayı ortalama satışlarına göre bakıldığında, otomobil ve hafif ticari araç satışları yüzde 1,9 ve hafif ticari araç satışları yüzde 10,4 gerilerken, otomobil satışları yüzde 0,6 arttı. 

Peki en çok hangi markaların otomobilleri satıldı? İşte ayrıntılar...

PAZARDA LİDER İLK 5 MARKA 

AA muhabirinin ODD raporundan derlediği bilgilere göre, geçtiğimiz ay binek ve hafif ticari olacak şekilde toplam satışlarda 13 bin...