21 / 05 / 2024

Mazhar Karaçavuş

Mazhar Karaçavuş

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Karaçavuş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

6 bin liraya tarım arazisi sahibi olma fırsatı! Hemen detaylara bakın!

Tunceli ili, Hozat Milli Emlak Şefliği, Tunceli ili, Hozat ilçesi, Alacık Köyü, Balkaynar Kötü, Çaytaşı Köyü, Dalören Köyü, Geçimli Köyü, İn Köyü, Karaçavuş Köyü ve Yenidoğdu Köyü'nde yer alan 11 adet araziyi satıyor. İşte fiyatları...

Ömkar İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömkar İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karaçavuş tarafından kuruldu.

Kocaelili inşaat firmasına 1 yıl konkordato!

Kocaelili inşaat firması Karaçavuş İnşaatın konkordato davası yeniden görüldü.

Sekar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sekar Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serkan Karaçavuş tarafından kuruldu.

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Karaçavuş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Kervan Yapı'nın Ayşeçavuş projesi Suadiye'de yükselecek! Yeni proje!

Kervan Yapı'nın yeni projesi Kervan Ayşeçavuş Suadiye'de hayata geçecek. Bağdat Caddesi'ndeki projenin Şubat ayı civarında başlaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı dairler bulunuyor.

Cafer Kara: Gayrimenkul satışları yüzde 20 arttı!

Çukurova Kent Yapı Başkanı Cafer Kara, gayrimenkul sektöründe satışların yüzde 20 arttığını söyledi. Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörünün, son 10 yılda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağladığını dile getirdi.

Zeybekci: Bizim müteahhite kara kitap lazım

Hemen her meslek için bir ehliyet gerektiğini hatırlatan Bakan Nihat Zeybekci, “Müteahhitlikte yok. Bu işe bir kara kitap lazım. İnşaat sektörünü disipline edecek kitap” dedi.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Antalya Türkiye’nin kongre merkezi olacak!

Dışişleri ve Avrupa Birliği Bakanlıkları ’nın Antalya temsilcilikleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı Volkan Bozkır ’ın katıldığı törenle hizmete girdi.

Kara tren Ankapark'a geldi!

Ankapark projesinde kara tren lokomotif montajı devam ediyor. Ayrıca Ankapark projesindeki dönme dolap, dijital oyun çadırı ve su gösteri havuzu montajları da sürüyor.. İşte Ankapark'taki son çalışmalar...

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

Mazhar Karaçavuş Haberi

Mazhar Karaçavuş

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Karaçavuş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...