13 / 05 / 2024

mazıdağı kaymakamı fırat çelik

mazıdağı kaymakamı fırat çelik

Mardin'in Mazıdağı İlçe Kaymakam Fırat Çelik, köylerde devam eden okul ve cami inşaatlarını inceledi. İnşaat gezisinin ardından eğitim verilen okulu ziyaret eden Kaymakam Çelik, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti...

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İşlek tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Fırat İlk ve Ortaokulu depremde hasar gördü! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Fırat İlk ve Ortaokulu'nun da hasar gördüğü ortaya çıktı. Okul, hasarlı olması sebebiyle kapatıldı...

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Adnan Fırat Reklam İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Fırat Reklam İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Fırat tarafından kuruldu.

Mert Fırat Cihangir'de mekan açtı!

Magazin dünyasından ticarete el atan isimlere Mert Fırat da eklendi. Ünlü oyuncu, Cihangir'de kendisine ait bir mekanı olduğunu açıkladı.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Dairelerin 3+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri!

Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde tasralandığı projede 180 aya kadar vade imkanı uygulanıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Toplu Konut projesinde yer alan 51 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi...

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Toplamda 51 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

mazıdağı kaymakamı fırat çelik Haberi

mazıdağı kaymakamı fırat çelik


Mardin'in Mazıdağı İlçe Kaymakam Fırat Çelik, köylerde devam eden okul ve cami inşaatlarını inceledi.


Okul inşaatını gezen Kaymakam Çelik, burada incelemelerde bulunarak eksik gördüğü konularda gerekli talimatlar verdi. İnşaat gezisinin ardından eğitim verilen okulu ziyaret eden Kaymakam Çelik, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti.


Kaymakam çelik, daha sonra yapımına devam edilen cami inşaatını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Çelik, incelemelerinin ardından köyden ayrıldı.



Maraş...