23 / 05 / 2024

MB Holding 400 milyon dolarlık yatırım

MB Holding 400 milyon dolarlık yatırım

MB Holding, jeotermal elektrik üretiminde özel sektörün ilk yatırımcılarından biri. Bu konuda Aydın' ı üs olarak seçen şirket şimdiye kadar 400 milyon dolarlık yatırım yaptı...

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Baltaş İnşaat, konut projeleriyle iş hacmini artırıyor!

Gaziantep MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat; "Bugün itibarıyla iş hacmi devasa boyuta ulaşan şirketimiz 700 günde 913 konut, 900 günde 900 işyeri teslim eder hale geldi." dedi.

Nurol Holding'ten altın madenciliğine 400 milyon dolarlık yatırım!

Nurol Holding, savunma sanayiiden turizme, bankacılıktan enerjiye uzanan geniş bir kulvarda faaliyet gösteriyor. Holding şimdi yeni bir alana daha girmeye hazırlanıyor.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Rönesans Holding ile RDIF arasında yatırım iş birliği anlaşması imzalandı!

RDIF ile Rönesans Holding arasında toplam 400 milyon dolarlık yatırım iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmayla birlikte Rusya Federasyonu’ndaki sağlık, inşaat, altyapı ve emlak sektörlerindeki uygun yatırımlara odaklanılacak.

İnci Holding RES projelerine akü üretecek!

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Emlak Konut GYO’nun Ispartakule Evleri ihalesini Balpa İnşaat aldı!

Emlak Konut GYO'nun Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesini Balpa inşaat kazandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Bahçeşehir'de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Kale Endüstri Holding 2015 ciro hedefi 500 milyon TL!

Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı. 2014’ü 400 milyon TL’lik ciro ile kapatan grubun, 2015 ciro hedefi 500 milyon TL.

MB Holding yatırımlarıyla büyüyor!

MB Holding, inşaattan seracılığa, perlitten medikal tekstile, jeotermal enerjiden turizme kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor. BLT Enerji olmak üzere sekiz firması bulunuyor. Firma son yıllarda enerji yatırımlarıyla büyüyor.

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu'ndan 400 milyon dolarlık yatırım!

İNŞAAT, enerji ve müteahhitlik alanlarında faaliyet gösteren Rönesans Holding ile Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), Rusya'nın çeşitli bölgelerinde altyapı, inşaat ve sağlık sektörlerinde toplam 400 milyon dolarlık yatırım yapacak...

MB Holding 400 milyon dolarlık yatırım Haberi

MB Holding 400 milyon dolarlık yatırım

MB Holding, jeotermal elektrik üretiminde özel sektörün ilk yatırımcılarından biri. Bu konuda Aydın'ı üs olarak seçen şirket şimdiye kadar 400 milyon dolarlık yatırım yaptı. Burada üç santral kuran şirketin dördüncü santralinin yapımı sürüyor. Jeotermal enerjiden yararlanarak Aydın'da seracılık da yapan şirket, 20 milyon dolara mal olacak bir termal otel yatırımına da hazırlanıyor. 


inşaat, enerji, tekstil, turizm, inşaat malzemeleri sektörlerinde yatınmlan bulunan MB Holding, jeotermal elektrik üretimi için merkez olarak seçtiği Aydın'a şimdiye kadar 400 milyon dolarlık yatırım yaptı. Bu yatmmlarını önümüzdeki iki yılda daha da genişletmeyi planlıyor. Bölgedeki jeotermal kaynaklarından yararlanarak seracılığa da başlayan MB Holding, ayrıca termal otel yatırımına da hazırlanıyor. 


Balat, aslen Gaziantepli olan bir iş insanı. Aynı zamanda kentin vergi rekortmenleri listesinde yer alıyor. 

Aydın'ın yatınm nedeni 16 yıl...