12 / 05 / 2024

Mc Donalds iş modeli

Mc Donalds iş modeli

Dünya üzerinde 119'dan fazla ülkede 34 bini aşan şubesiyle hizmet veren fast-food zinciri Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds nasıl para kazanıyor sorularının cevabını sizin için araştırdık. İşte ortaya çıkan ilginç ve sıradışı iş modeli...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Borsa yatırımcıları için 12 hisse analizi…

​​​​​​​Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerden 12 tanesini incelemeyen borsa eğitmeni  Adem Ayan X soysal medya hesabından yatırımcıların portföyünde bulunmasını tavsiye ettiği şirketleri paylaştı.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda doların yönü ile ilgili uzmanlardan rakam açıklamaları gelmeye başladı. Dolar yatırımcıları için tarih paylaşan uzman isim ''Çok pişman olacaksınız'' diyerek uyardı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

Altın yatırımcılarının dikkatine! Yeni dönemin işaretleri ortaya çıkıyor: İşlem yapmadan önce bunu duymalısınız!

Yeni dönemde altın yatırımcıları için önemli işaretler var! Önce dinlemeniz gerekenler: işlem yapmadan önce bilgi sahibi olun! Hemen bakın...Sonra pişman olmayın...

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

TİKA uzman yardımcısı iş ilanı! Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023!

TİKA uzman yardımcısı alım ilanını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Son başvuru 23 Ocak 2023’te sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar…

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Yatırımcılar dikkat! Bu habere göz atmadan piyasaya çıkmayın çok önemli

Yatırımcıları yakından ilgilendiren konular arasında emtia fiyatları da yer alıyor. Yatırımcılar için emtia fiyatlarını derledik. İşte detaylar...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Mc Donalds iş modeli Haberi

Mc Donalds iş modeli

Dünyanın hemen hemen her ülkesinde şubeleri bulunan ünlü Amerikan fast food zinciri McDonald's, Ukrayna savaşının başlangıcından bu yana yaşanan insani ve ekonomi krizini nedeniyle Ukrayna'daki şubelerini Mart ayında Rusya'daki faaliyetlerini durdurmuş geçtiğimiz Mayıs ayında da ülkedeki yaklaşık 850 restoranını satışa çıkarmıştı. Ülkede yeniden başka bir isimle açılan Mc Donalds Rusya'da artıl Lezzetli ve Hepsi bu (Vkusno & tochka) ismi altında faaliyet gösteriyor. Sovyetler Birliği dağılmadan önce hemen önce 1991 yılında kepenklerini açan Mc Donalds 30 yılda ülkede 850'den fazla şubeye ulaşmıştı.

Mc Donalds ise hamburger ve patates kızartması satarak değil emlak üzerinden para kazanıyor. Evet yanlış duymadınız Mc Donalds dünyada fast food üzerinden değil emlak üzerinden para kazanıyor ve cirosunu her geçen gün büyütüyor. 

İşte Mc Donalds'ın duyanalrı şaşkına çeviren dahiyane para kazanma modeli...

Teknoloji...