03 / 05 / 2024

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta : Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Dolar ve altının vadesi mi doluyor? Nefesler kesildi! Herkes yatırımını buna yapıyor! Sabreden kazanır

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yorumları ile karşımıza gelirken, şimdi öyle bir açıklama yaptı ki görenler şok oldu, ''şimdi herkes yatırımını buna yapıyor'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı...

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Sesver İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesver İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sesver tarafından kuruldu.

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patron Yol Yapım İnşaat Nakliye Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 520 bin TL sermaye bedeli ile Soncan Kut tarafından kuruldu.

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 



MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MÇM İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Susam Sokak,...