20 / 05 / 2024

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Büyükçekmece, Kumburgaz Mahallesi, İlk Durak Sokak'ta kuruldu.

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 353 bin 487 TL sermaye bedeli ile Halil Halit Güral tarafından kuruldu.

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Emre Kaya ve Kazım Doğan ortaklığında kuruldu.

Osfo Yapı İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Osfo Yapı İthalat İhracat Anonim Şirketi Kağıthane'de kuruldu.

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Our Floor Yapı İthalat İhracat Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Enver Aksu tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Sound Akustik Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sound Akustik Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Yıldırım tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Artemsa Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Artemsa Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Artemsa Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Küçükçekmece’de yapıldı.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Souqalanadol İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Souqalanadol İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Souqalanadol İnşaat Emlak Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi’nin merkez nakli Fatih’te yapıldı.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Azza Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azza Yapı İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   350 bin TL sermaye bedeli ile Furkat Aydashev Ve Oktay Eryatar tarafından kuruldu.

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Teksen Yapı Mühendislik İnşaat Elektrik Teknoloji Taahhüt İthalat İhr.San.Ve Tic. Limited Şirketi Bağcılar’da 500  bin TL sermaye ile Hüseyin Sezgin Öcal ve Şevval Zilan Tuğay tarafından kuruldu. 

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Özer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


MCZ Yapı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-YAPI a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme,...