01 / 05 / 2024

Md Group avm projesi

Md Group avm projesi

Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi. Şirket inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

V Mall İstanbul AVM 2023'te açılıyor!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall İstanbul AVM 2023'te kapılarını açacak. 1.2 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen Başakşehir V Mall AVM'nin 40 bin metrekare kiralanabilir alanı olacak.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Dominos, AVM’deki şube sayısını artıracak!

DP Eurasia Group CEO'su Aslan Saranga, AVM'lerle görüşme halinde olduklarını ve bundan sonra AVM'lerdeki şube sayısının artacağını anlatıyor.

Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor!

Bainbridge Holding'in sahip olduğu Kozyatağı Carrefour AVM, Gülaylar Group'un oluyor. Satış Rekabet Kurumu tarafından onaylanırsa Gülaylar, 269 milyon Euro ödeyecek...

Md Group avm projesi Haberi

Md Group avm projesi

İnşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde 2015 yılından bu yana faaliyet gösteren Md Group, yapı market oluşumu için ilk showroom açılışını gerçekleştirdi.


MD Yapı AŞ; Işıltı Plastik Kent Ekipmanları, Livakent Kent Ekipmanları Limited Şirketi ve Rety Şap makineleri Limited Şirketi ve MD Hırdavat Makine Limited Şirketi isimleriyle inşaat, plastik kent ekipmanları, park oyun grupları, makine ve hırdavat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 


MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durna, "Almanya'da uzun yıllar devam eden iş hayatımdan sonra memleketim olan Konya'ya dönerek farklı sektörlerde çalışmalar başlattık. Hırdavat üretim ve satışı için ilk showroomumuzun açılışını gerçekleştirdik. Yapı market şeklinde şirketleşmelerimiz devam edecek" dedi. MD yapı olarak olarak 73 bin metrekarelik alanıyla Konya'nın en büyük AVM projesinin ortaklarından olduklarını belirten Durna,...