03 / 05 / 2024

meb müfettiş iş ilanı

meb müfettiş iş ilanı

Milli Eğitim Bakanlığı geçen günlerde 750 personel alımı yapılacağı haberi duyanları sevindirdi. Peki Milli Eğitim Bakanlığı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar....

Ticaret Bakanlığı 15 müfettiş yardımcısı alıyor! Başvuru tarihini aman kaçırmayın! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ticaret Bakanlığı tarafından 15 ticaret müfettiş yardımcısı istihdam edileceği açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

FİSKOBİRLİK Müfettiş Yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihi 10 Nisan 2023…

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapıyor! İşte başvuru şartları ve branş dağılımı!

Millî Eğitim Bakanlığı, 450 Eğitim Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. İşte branş dağılımı ve başvuru şartları…

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Stokçularla mücadele başladı! Vergi müfettişleri sahada!

Son zamanlarda döviz kurlarından kaynaklı otomobilden, gıdaya kadar tüm sektörün satışlarında büyük artış meydana geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı bu artışlardan kaynaklı olarak ortaya çıkan stokçuluğu denetlemek için uygulama başlattı. Bu uygulama doğrultusunda vergi müfettişleri sahaya indi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

İBB'nin aldığı araziler için incelemeyi Bakanlık müfettişleri yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teftiş Kurulu, geçmiş dönemde İBB’nin AKP’li ilçe belediyelerinden aldığı 13 adet parselin alınma sebebini araştırmak için harekete geçmişti. Bu amaçla 13 dosya açılmıştı, o dosyalar bakanlık müfettişleri tarafından incelenecek. 

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

Ev turizmi 15 bin müfettişin takibinde olacak!

Turizmin kayıp hazinesi olarak nitelendirilen 'ev turizmi'ni kayıt altına almak için harekete geçildi. 15 bin müfettiş, özellikle konutu olan yabancıların ve ikinci konut sahiplerinin kısa dönemdeki kiralamalarını takibe alacak.

İnşaat denetimine 100 müfettiş yardımcısı alacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı 50 maden mühendisi, 25 inşaat mühendisi ve 25 sosyal branştan olmak üzere 100 iş müfettişi yardımcısı alacak.

İş güvenliğine uymayan 758 inşaat mühürlendi!

Ölümlü iş kazalarındaki artış Çalışma Bakanlığı’nı harekete geçirdi. Türkiye genelindeki 543 iş müfettişi inşaatları denetledi. İşçi ve iş güvenliği tedbirlerine uymadığı tespit edilen 758 inşaat mühürlendi.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde 485 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor.

meb müfettiş iş ilanı Haberi

meb müfettiş iş ilanı

Milli eğitim bakanlığı geçtiğimiz günlerde 750 personel alımı için kamu personeli alımı ilanı yayınlandı. Kamu personeli alımı iş ilan başvuru süreci başladı. Kamu iş ilanları kapsamında milli eğitim bakanlığı tarafından 750 personel alımı için personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere 750 memur alımı yapılacağı ilan edildi. Alımı yapılacak ünvanların müfettiş yardımcısı olduğu belirtildi. Peki MEB personel alımı başvuru şartları neler? Sınav tarihi ve ücreti ne kadar? İşte yanıtı...

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? Kamupersonelialım sitesinde yer alan habere göre MEB’ in ilanında da yer alan şartlar şu şekilde; Kamu memur alımı için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması 18 yaşını tamamlamış olması Kamu haklarınca memuriyetine engel oluşturabilecek daha önceye ait herhangi bir sicil kaydı olmaması Memurluk...