10 / 05 / 2024

Mebuskent engellilerin konforu

Mebuskent engellilerin konforu

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Her ihtiyacın kolayca karşılanabileceği Mebuskent’te engellilerimiz tüm yerleşke içinde yer alan engelli rampaları ile kolayca istedikleri yere ulaşabilecek” dedi.

Yeni Honda HR-V Hibrit ile aradığınız konforu bulacaksınız! İşte Honda HR-V Hibrit 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Honda HR-V Hibrit ile aradığınız konforu bulacaksınız. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile satışa sunuldu. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar? İşte yeni Honda HR-V Hibrit 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Mebuskent'te ticari alanlar satışta!

Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

Çakırlar Mebuskent projesinde teslimler başladı!

Başkent’in yeni cazibe merkezi Çakırlar’da yapımı tamamlanan Mebuskent’te yer alan 10 bloktaki 602 daire ve 332 villada toplam 934 aile yaşayacak.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Mebuskent'te ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Mebuskent projesinde, yerleşke içi ağaçlandırma çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında Mebuskent’te hane başına 25 ağaç düşecek.

Mebuskent projesi Ankaralıların ilgi odağı oldu!

Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı oldu. Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde yer alan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satıldı.

Mebuskent engellilerin konforu Haberi

Mebuskent engellilerin konforu

“Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara” sloganıyla çıktığı yolda Başkentliler için adeta yeni bir şehir kurmayı hedefleyen Mebuskent, engellileri unutmadı.


Engelli vatandaşlar günlük yaşamda oldukça zorluklarla karşılaşıyor. Dışarıdan evlerine dönmeye çalışırken bile çok sayıda sıkıntıyla mücadele eden engellilerin de rahat edebilmesi için artık yeni inşa edilen projeler taşın altına elini koyuyor.


Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde inşa edilen Mebuskent de engellilerin rahat edebileceği projelerden bir tanesi…


Projeyi hayata geçiren AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Başkentliler’in yoğun ilgisiyle karşılanan Mebuskent’in herkese konforlu ve kaliteli yaşamın kapılarını açtığını kaydetti.


Toplam 188 bin metrekarelik dev bir alana inşa edilen Mebuskent’te yalnızca bir konut projesine değil sakinlerin tüm ihtiyaçlarını da kolayca karşılayabilmesine yönelik hizmetlere imza attıklarını ifade eden Ayhan, “Amacımız herkesin güzel yaşamasını...