04 / 05 / 2024

Mebuskent kampanya

Mebuskent kampanya

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Mebuskent ile yeni bir gelecek, yeni bir Ankara!

Başkent Ankara’da kentin batıya doğru büyümesi yeni merkezlerin öne çıkmasını sağlarken, Batıkent Karacakaya bölgesi gelişime açık, doğayla iç içe lokasyonu ile konut alıcısı ve yatırımcının dikkatini çekiyor

Mebuskent'ten 24 Kasım'a özel kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen ve tamamlandığında yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

Mebuskent'ten sabit taksitle daire olma imkanı!

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara'da hayata geçiriliyor. Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürsat Ayhan, 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşuyor...

Mebuskent'te yüzde 10 indirim!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, katıldığı Ankara Emlak Fuarı boyunca daire fiyatlarında yüzde 10 indirime gidecek.AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgil ibilgi verdi.

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Mebuskent ödeme planı 2016!

Mebuskent Projesi, Aymor İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede sene sonuna özel kampanya sunuluyor..

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Mebuskent'te ev sahibi olmak için yılın son fırsatı!

Mebuskent'te ev sahibi olmak için yılın son fırsatı. Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenlere özel bir kampanya başlatıyor.

Mebuskent'ten 24 Kasım'a özel kampanya!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen ve tamamlandığında yeni bir yaşam merkezi olacak Mebuskent, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel kampanya düzenledi.

Mebuskent'te öğretmenler gününe özel kampanya!

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesi 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel kampanya düzenlendi. 24 ile 30 Kasım tarihleri arasında ev alan öğretmenlere 127 ekran televizyon hediye ediliyor.

Hayat Tepe'de kira garantili kampanya fırsatı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa'da inşa ettiği Hayat Tepe projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. Kampanya boyunca projeden daire alacaklara bir yıl boyunca oda sayısına göre şirket tarafından kira ödenecek...

Gül İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya!

Gül İnşaat, Anneler Günü'ne özel dayalı döşeli kampanya düzenliyor. GÜL İnşaat'ın Evgör Mobilya ile birlikte gerçekleştirdiği Anneler Günü özel kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Özak Hayat Tepe'de kira garantili kampanya!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Bayrampaşa'nın yeni yüzü olan Hayat Tepe projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. ÖZAK GYO tarafından kira ve aidat ödenecek...

Sinpaş, Liva Turkuaz ve Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı!

İstanbul Sultanbeyli ve Ankara Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, ardından yüzde 10, on iki ay vade farksız taksit ve kalan ödeme için 14 ay sonra oluşturulan uygun ödeme planı fırsatı sunuluyor...

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı!

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’ nin Türkiye distribütörü KlimaPlus, Yeni Kirigamine Klimaların lansmanında sıra dışı bir kampanyaya imza attı.

Ev're projesinde 3 farklı kampanya başladı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesinde 3 farklı kampanya başlatıldı. Kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50'si peşin, kalan yüzde 50'sinin de sıfır faizle ve 36 ay taksitle ödeme imkânı bulunuyor...

Monumento Kartal'da son kampanya! Ofisler yüzde 20 indirimli!

Ocak ayından bu yana birçok markayı ve yatırımcıyı ağırlamaya başlayan Monumento Kartal projesinden ofis satın almak isteyenler, kampanya çerçevesinde yüzde 20 oranındaki fiyat avantajından yararlanabilecekler...

Mebuskent kampanya Haberi

Mebuskent kampanya

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mesbukent'te sona yaklaşıldı. Mebuskent'te yaşam başlarken, kalan az sayıdaki daire ve villa için “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası başlatıldı. 

332 villa ve 10 bloktaki 652 daire olmak üzere toplam 934 konuttan meydana gelen Ankara Mebuskent projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Mebuskent, bölgedeki gelişmiş ulaşım imkânları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede yer alıyor. 

Mebuskent içinde 2.000 metrekarelik bir spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti ve Türk hamamı, botanik parkı, 13.650 metrekarelik golf sahası da bulunuyor. Projede ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ankara’nın yeni...