03 / 05 / 2024

Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen Stadı

Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen Stadı

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli’nin inşaatında son durum ne?

Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen'i Seyrantepe'de 100 dönümlük araziye taşımayı ve stadın eski yerine 7 katlı bir iş merkezi yapılmasını önermiş.

1989 yılında Ali Sami Yen Stadı'nın satış bedeli belirlenmiş!

1988 yılında Beden Terbiyesi, Ali Sami Yen Stadı'nın satış bedelini 200 milyar olarak belirlemiş. Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı'nın parasına Bayrampaşa'da 100 bin kişilik stat yapılacakmış. Stadın yerine iş merkezleri yapılacakmış.

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında üst yol inşa edilecekmiş!

1970 yılında Mecidiyeköy ile Gayrettepe arasında 935 metre uzunluğunda üst yol yaptırılacakmış. Ali Samiyen Stadı önünde yapılacak olan üst yol, 6 şeritli olacakmış ve mevcut caddenin üstüne inşa edilecekmiş.

Mecidiyeköy asansör faciasında 25 kişiye 15'er yıl hapis cezası istendi!

Şişli Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı'nın arsasına yapılan inşaatın 32'nci katından yere çakılan ve 10 kişinin öldüğü asansör kazası ile ilgili olarak yürütülen soruşturma tamamlandı...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi!

Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi. İstanbul Avrupa yakasında bulunan Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı civarında patlama meydana geldi. Haberin ayrıntılarını Emlakkulisi.com'da birazdan paylaşacağız.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen Stadı Haberi

Mecidiyeköy eski Ali Sami Yen Stadı



Mustafa Sarıgül, hem G. Saray'ın hem de Mecidiyeköy'ün kaderini değiştiriyor


MUHTEŞEM PROJE


Şişli Belediye Başkanı, ''Bu proje Türkiye'yi ayaklandıracak. Projeyi benim bölgemde olduğu için yaptım. Sadece G. Saray için değil. Beşiktaş, F. Bahçe kulüpleri de olsa, onlara da yardım için gelirdim'' dedi


    G.SARAY, Ali Sami Yen Stadı'ndan taşındı, sorunlar başladı. Atatürk Olimpiyat Stadı görüntüsüyle mükemmel ama ulaşımı adeta bir bela. Hele hele havalar soğuk olunca, 80 bin kişilik statta 5 bin G.Saraylı tribünde. Yani bomboş...

    Bir yanda taraftar eziyet çekiyor, öte yanda da futbolcular stada alışamamanın sıkıntısını yaşıyor. Kaybedilen puanların arkasından hep, ''Ali Sami Yen'de olsaydık bu olmazdı'...