10 / 05 / 2024

mecidiyeköy icralık ev

mecidiyeköy icralık ev

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir evi 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira sözleşmeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira sözleşmelerinde 10 yıllık süre nasıl hesaplanır? 

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'

1935 yılında Mecidiyeköy'de ev sahibi olan halk, hükümetten tapularını verilmesi konusunda isyanda bulunmuş.

Ev sahiplerinden 1 yıllık peşin kiraya yüzde 20 indirim!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklardan biri de konut kiraları. Ev sahipleri daireleri için 6 aylık ya da 1 yıllık peşin ödeme talep ediyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılıyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Ev sahiplerinden tarifeli kira modeli: Yıllık mı, aylık mı ödeme yapacaksınız?

Ev sahipleri, kiralık evler için şimdi de tarifeli kira modeli geliştirdi. Bu yöntem sayesinde ev sahipleri, hem peşin hem de aylık ödeme için tarife oluşturulabiliyor. İşte ayrıntılar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Beko’dan görülmemiş indirim! Buhar kazanlı ütü alımlarına ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim geldi!

Beko’tan ağustos ayına özel küçük ev aletlerine indirim haberi geldi. Elektrikli ev aleti denilince akla ilk gelen üreticilerden Beko, küçük ev aletlerinde ikinci alımlarda yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

mecidiyeköy icralık ev Haberi

mecidiyeköy icralık ev

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir ev 20 milyon TL'ye icradan satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Nisan tarihinde saat 11:10'da yapılacak. 

İlan metni: 

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2020/1954 ESAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

TAPU KAYDI:İSTANBUL İl , ŞİŞLİ İlçe , MECİDİYEKÖY Mahalle/Mevki , 2003 Ada No , 9 Parsel No , 323,00 Yüz Ölçümlü, Bahçeli Kargir Ev Nitelikli Taşınmazın Tamamı.
Özellikleri : Satış konusu gayrimenkul; İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy mahallesi, 2003 ada, 9 parselde bulunan BAHÇELİ KARGİR EV nitelikli, 323,00 m2 miktarlı taşınmaz bodrum kat, giriş kat, 2 normal kat ve çatı katından oluşan binanın tamamıdır. Binanın tamamıfirma tarafından kullanıldığı ancak mevcut durumda kullanılmadığı, kismen boş olduğu görülmüştür....