13 / 05 / 2024

Mecidiyeköy metrosunda son durum

Mecidiyeköy metrosunda son durum

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2018'in sonunda açılacak. Yeni inşa edilen metro ile adeta bir yer altı meydanı oluşuyor. 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum!

Avrupa yakasının merakla beklediği Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. İşte Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Mahmutbey Mecidiyeköy Metrosu'nda son durum!

Merakla beklenen Mahmutbey Mecidiyeköy Metro Hattı'nın 2018 son çeyreğinde açılması planlanıyor. Metro hattı tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arası 26 dakikaya inecek. 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum!

Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı toplamda 19 istasyondan oluşacak. 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metrosundan son kareler!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya, Beşiktaş-Mahmutbey arasını ise 31.5 dakikaya düşürecek olan Kabataş-Mahmutbey metrosunda son durum ne? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metrosundan son kareler...

Mecidiyeköy Mahmutbey metrosundan son kareler!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya, Beşiktaş-Mahmutbey arasını ise 31.5 dakikaya düşürecek olan Kabataş-Mahmutbey metrosunda son durum ne? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metrosundan son kareler...

Mecidiyeköy Mahmutbey metrosunda son durum!

Temeli 9 Şubat 2014 tarihinde atılan Alibeyköy Meydanı'nda düzenlenen törenle atılan Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu Kağıthane durağında viyadüklerin temel zemini hazırlanıyor, metronun 2017 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

İşte Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosu görselleri!

Kabataş’tan başlayarak Halkalı’ya kadar uzanacak metro hattının, ilk etabı olan Mahmutbey - Mecidiyeköy metrosunda çalışmalar devam ediyor. İşte Mahmutbey - Mecidiyeköy metrosundan son kareler..

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Hattı'nda son durum ne?

Kabataş - Beşiktaş ve Halkalı - Bahçeşehir uzantıları ile birlikte İstanbul Metrosu’nun en önemli akslarından biri olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı’nın Mecidiyeköy İstasyonu için yapım aşamasına gelindi.

Mecidiyeköy metrosunda son durum Haberi

Mecidiyeköy metrosunda son durum

Mecidiyeköy Metro İstasyonu yeni hali ile adeta bir yer altı meydanı haline gelecek.Hemen hemen kentin tüm noktalarına katarma yapılcak metro istasyonu 400 metrekareden 2 bin metrekareye çıkarıldı. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, istasyonun kaba inşaatı tamamlandı.  Ayrıca M7 olarak kodlanan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının ray imalatı, döşemesi ve sinyalizasyon sistemi çalışmaları da devam ediyor.

5 kat büyüyor

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 5 kat büyütüldü. Eskiden 400 metrekare olan istasyon 2 bin metrekare haline getirildi. İstasyon tasarımda yolcuların konforu da düşünüldü. Eskiden 5 metre genişliğinde dar bir koridordan metrobüsten metroya entegrasyon sağlanırken, şimdi 25 metrelik geniş bir alandan yolcular geçiş sağlayacak.

Her yöne gitmek mümkün

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey (M7) hattı tamamlanarak hizmete açıldığında, Mecidiyeköy entegrasyon noktası olacak. Kabataş ve Mahmutbey yönünden gelen yolcular Yenikapı ve Hacıosman...