18 / 05 / 2024

mecidiyeköyde otel

mecidiyeköyde otel

Geçen hafta İstanbul Mecidiyeköy’de merkezi olan bir firmanın daha butik otel yatırımı için düğmeye bastığını öğrendik

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Mecidiyeköy Türk Telekom binası otel olacak!

Antalya merkezli yerli otel zinciri Melas Hotels, şehir otelciliğine girmeye hazırlanıyormuş. Para Dergisi yazarlarından Özlem Kapar Bayburs konu hakkında yazı paylaştı.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel inşaatında son durum!

Galatasaray'ın 150 milyon Dolar değerindeki otel projesi önemli mali kaynak yaratacak. Otel inşaatında sorunsuz biçimde 2 kat tamamlandı ve çalışmalar sürüyor.

Nizipoğlu Şişli Otel projesi geliyor!

Nizipoğlu Gayrimenkul, Şişli Mecidiyeköy'de 150 oda ve 490 yatak kapasiteli otel projesine başlamayı hedefliyor. Nizipoğlu Gayrimenkul Şişli Otel projesinin 24 ayda faaliyete geçmesi planlanıyor...

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

1937 yılında Prost, Mecidiyeköy'ün imar planını hazırlayacak!

1937 yılında İstanbul'un nazım planını hazırlayan Fransız Mimar Henri Prost, Mecidiyeköy'ün imar planını hazırlayacakmış. Mecidiyeköy'ün Avrupa'daki gibi bir sayfiye yeri olması için büyük bir park, bir otel inşa edilecekmiş.

Toya Yapı ile Sabancı Mecidiyeköy'e otel yapacak!

Sabancı arazilerinde konut projeleri geliştiren Toya Yapı, bu sefer otel projesi için Sevil Sabancı'nın kurduğu SS Otelcilik'e ait Mecidiyeköy'deki arazide yeni proje için anlaştı...

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Galatasaray'ın otel planı belediyeye takıldı!

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

Serdar Ortaç otel yapmak için Mecidiyeköy'den 5 milyon dolara bina aldı!

Serdar Ortaç "Tapuyu Chloe'nin üzerine yaptım. benim için Türkiye'ye yerleşen akrımın geleceğini düşünmek zorundayım. Burayı 90 odalı otel haline getireceğiz. Adı da 'Chloe' olacak" dedi.

mecidiyeköyde otel Haberi

mecidiyeköyde otel

İstanbul’a gelen turist sayısı arttıkça otel ihtiyacı da artıyor. Kente geçen yıl 11.6 milyon turist geldi. İstanbul’da 100’e yakın yeni otel halen yatırım aşamasında. Bunlara her geçen gün yenisi ekleniyor. Hangi işadamı ile konuşsak, söz dönüp dolaşıp bir otel projesine geliyor.


Geçen hafta İstanbul Mecidiyeköy’de merkezi olan bir firmanın daha butik otel yatırımı için düğmeye bastığını öğrendik. Söz konusu firma, Monador Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi. Kendi alanında etkin olan şirket 1988 yılında kurulmuş. Hollanda merkezli Boon Edam ve İsviçre merkezli Gilgen otomatik döner ve kayar kapı sistemlerinin Türkiye temsilcisi olan şirket, İstanbul’daki birçok beş yıldızlı otelin de otomatik kapı sistemlerini kurmuş.


Leon Arslan Eskinazi’nin yönetim kurulu başkanı olduğu şirket turizm sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Şirket Mecidiyeköy’de merkezinin bulunduğu binanın yerine butik...