01 / 05 / 2024

Mecit Paçacı

Mecit Paçacı

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Aksaray'da 83.4 milyon TL'ye icradan satılık 15 arsa!

Aksaray 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar ve Paşacık Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsayı 83 milyon 361 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Maru Mekan Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Paçacı tarafından kuruldu. 

Nurol GYO'nun acı günü! Yasemin Paşaoğlu vefat etti!

Nurol Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Nurol İşletme ve Gayrimenkul Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Paşaoğlu'nun eşi Yasemin Paşaoğlu vefat etti.

Aksaray Defterdarlığı'ndan 18.2 milyon TL'ye 3 arsa ihalesi!

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi, Hamidiye-Alaca ve Paşacık Mahalleri'nde yer alan 3 arsayı 18 milyon 265 bin 422 TL bedel ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Kale Grubu'nun acı günü: Mecit Bahçıvan vefat etti!

Kale Grubu Kurucusu ve Onursal başkanı rahmetli Dr. İbrahim Bodur'un yakın dostu Mecit Bahçıvan hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Paşabahçe, 312 metrekarelik alana sahip İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de 44'üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün, müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Paşabahçe 44’üncü mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Mağazalaşma atağını sürdüren Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM’de 44’üncü mağazasını faaliyete geçirdi. Mağazada cam ve cam dışı koleksiyon ürünlerinin de yer aldığı yaklaşık 4 bin çeşit ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Sadullah Paşa Yalısı'nda Nadir ailesinin yaşadıkları!

Ayşegül Tecimer'le evlenen Asil Nadir, 1987'de Sadullah Paşa Yalısı'na taşındı. İntihar ve birçok acı olayın yaşandığı yalı, Kıbrıslı işadamının da çöküşünün başlangıcı olarak tarihteki yerini aldı

Zambak Mimarlık'ın acı günü! Ezimgül Dağlar vefat etti!

Zambak Mimarlık'ın acı günü... 1996 yılında kurulan Zambak Mimarlık çalışanlarından Ayhan Dağlar'ın annesi Ezimgül Dağlar vefat etti

Elhaç Ahmet Paşa Sıbyan Mektebi, yeniden canlanıyor!

Elhaç Ahmet Paşa Sıbyan Mektebi kaybolmakta olan tarihi dokusuna yeniden kavuşuyor. İstanbul il Özel İdaresi, Fatih-Kürkçübaşı'nda bulunan iki katlı tarihi Elhaç Ahmet Paşa Sıbyan Mektebi'nin kaybolmakta olan tarihi dokusunu canlandırıyor

Mecit Paçacı Haberi

Mecit Paçacı
Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Paçacı, Mecit Paçacı, Osman Paçacı tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Kiem Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...