28 / 04 / 2024

meclisin açılışının 94. yılı

meclisin açılışının 94. yılı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 94. yıl dönümü nedeniyle TBMM'de 3 boyutlu ses ve ışık gösterisi yapıldı. Başbakan Erdoğan’ın izlediği ve TBMM ön bahçesinde yapılan ışık gösterisi görsel şölene dönüştü...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi!

Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda inceleme yaptı. İmamoğlu, hattın 19 Mayıs'ta hizmete alınmasını hedeflediklerini ancak koronavirüs salgını süreciyle açılışın ertelendiğini açıkladı...

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi perşembe günü açılıyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği kütüphanenin inşa çalışmaları 2016 yılında başladı. 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eserin bulunduğu kütüphanenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek...

Şehitkamil Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, inşaatı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Sanat Merkezi’nin (ŞSM) açılışını gerçekleştirecek.

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı ertelenmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının 29 Ekim'de yapılacağını bildirdi...

Erzurum'daki muhtarlık binalarının açılışı yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği yatırımları tek tek hizmete açıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bugün de Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Rabiaana Mahalle Muhtarlığı, Lalapaşa Mahalle Muhtarlığı ve Muratpaşa Mahalle Muhtarlığı'nın toplu açılışını yaptı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Ovit Tüneli bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 138 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nin açılışını bugün gerçekleştiriyor.

meclisin açılışının 94. yılı Haberi

meclisin açılışının 94. yılı


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 94. yıl dönümü nedeniyle TBMM'de 3 boyutlu ses ve ışık gösterisi yapıldı.

Meclisin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla Meclis Fuaye Salonu'nda 23 Nisan Resepsiyonu düzenlendi. Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in ev sahipliğini yaptığı resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile asker, yargı ve bürokrasiden çok sayıda davetli katıldı.

Meclisin kuruluşunun 94. yıl dönümü sebebiyle 3 boyutlu ses ve ışık gösterisi de yapıldı. Başbakan Erdoğan’ın izlediği ve TBMM ön bahçesinde yapılan ışık gösterisi görsel şölene dönüştü.

Meclis binasının duvarına yansıtılan ışık ile birbirinden farklı şekiller ile yapılan gösteri izleyenleri etkiledi. Kurtuluş Savaşı, ışık, ses ve 3 boyutlu olarak anlatıldı.



Toki...