02 / 05 / 2024

medet anli yabancı konut satışı

medet anli yabancı konut satışı

Koronavirüs salgınının artması yabancıların Türkiye'ye olan ilgisini durdurmadı. Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli firma tarafından 2021'de yabancıya 400 milyon TL'lik konut satışının yapıldığını dile getirdi. 

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konut Sepeti Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Medet Anli tarafından kuruldu.

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.

Pandemide yabancıya konut satışı arttı!

Koronavirüs salgınının artması yabancıların Türkiye'ye olan ilgisini durdurmadı. Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli firma tarafından 2021'de yabancıya 400 milyon TL'lik konut satışının yapıldığını dile getirdi. 

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli ve Pınar Yavaş ortaklığında kuruldu.

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hayatpark İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Anli ve Medet Anli tarafından kuruldu.

Yabancılara vatandaşlık verilmesi emlak piyasasını canlandırdı!

Net Grup Yatırım ve Yönetim Danışmanlığı AŞ Genel Müdürü Medet Ilıman, yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığı kazanmasına ilişkin hukuki düzenlemenin gayrimenkul sektörü ve ülke ekonomisine etkisini değerlendirdi.

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hayatpark Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli, Adem Öğrenci ve Hasan Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Yabancı yatırımcılar, Muhteşem Yüzyıl dizisinin setine talip!

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin 3 buçuk milyon liraya mal edilen seti, yabancı yapımcıların gözlerini kamaştırdı. Kanadalı, Alman, Japon ve Sudanlı yapımcılar sette belgesel çekmek istiyor

Yabancı yatırımcıyı gecekondu kaçırıyor!

TÜİK'in yabancı yatırımcılar arasında yaptığı araştırmaya göre; İzmir'in tercih edilmeme sebeplerinin başında çarpık yapılaşma ve gecekondulaşma geliyor  

Kemal Zorlu: İzmir'de yabancı yatırımcılara kolaylık sağlanmalı!

Kemal Zorlu, İzmir için yapılması gerekenleri sıralarken, yabancı yatırımın önemine de dikkat çekiyor. Zorlu, şöyle konuşuyor: 'Yerli yatırımcıdan çok yabancı yatırımcının gelmesi için her türlü kolaylık sağlanmalı

Yabancıların Mülk Edinme Yasası'nda değişikliğe gidiliyor!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Yabancıların Mülk Edinme Yasası'nda değişikliğe hazırlanıyor. Bakanlık, konsolosluklardan gelen mağdur bildirimleri ve şikâyetler üzerine böyle bir çalışma başlattı.

medet anli yabancı konut satışı Haberi

medet anli yabancı konut satışı

Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, pandeminin ve döviz kurlarındaki hareketlerinin inşaat sektörüne etkileri hakkında değerlendirme yaptı. İstanbul Gazetesi'nde yer alan habere göre; Anli, 2021 yılı büyüme ve konut satış rakamlarını açıkladı.

Kentsel dönüşüme destek vermek için "betondan betona" sloganı ile çalıştıklarını söyleyen Anli, “Pandemi döneminde çalışmaya devam ettik, hatta bir projemizi bu dönemde bitirip teslim ettik. Biz konutları genelde yabancıya satıyoruz; o nedenle, pandemiden olumsuz etkilenmedik. Ülkemize döviz girişi yapıyoruz. Bu dönemde konutların tanıtımında online ortamı çok iyi kullandık” dedi.

“AYDA 100 KONUT SATIYORUZ”

Beş yıllık bir firma olmalarına karşın 2020 ve 2021 yıllarında toplam 3.5 milyar liralık bir bilanço yaptıklarını söyleyen Anli, “1.5 milyar lirasını bu yılda elde ettik. Maliyet artışları oldu; fakat, biz malzemede stok...