03 / 05 / 2024

MediaMarkt açık olan mağazalar 2020

MediaMarkt açık olan mağazalar 2020

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla ülke genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı.

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor! Yeni proje!

Fuzul Topraktan Ispartakule İstanbul’un son yıllardaki kazanç potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Ispartakule bölgesinde yer alıyor. Fuzul Topraktan Pendik ve Fuzul Topraktan Başakşehir’den sonra şimdi de Fuzul Topraktan Ispartakule satışa çıkıyor. -

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

MediaMarkt açık olan mağazalar 2020 Haberi

MediaMarkt açık olan mağazalar 2020

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla Türkiye genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açarken, "Güvenle yine birlikteyiz" sloganıyla müşteriler, çalışanlar ve mağaza içinde birçok önlemi devreye soktu.

MediaMarkt Türkiye tarafından açıklamaya göre, koronavirüs salgınına karşı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart 2020 gecesi itibarıyla hizmete kapatan MediaMarkt Türkiye, bu süre boyunca teknolojiseverlerin elektronik ürün ihtiyacını "mediamarkt.com.tr" ve çağrı merkezinden karşıladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bugünden itibaren Türkiye genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açan MediaMarkt Türkiye, müşterilerine 12.00-20.00 saatlerinde hizmet verecek.

MediaMarkt Türkiye, çalışanlarının ve teknolojiseverlerin sağlığını koruyarak, onların elektronik ürün ihtiyaçlarını konforlu bir biçimde karşılayabilmek için de "Güvenle yine birlikteyiz" diyerek çeşitli önlemler de aldı. Bu önlemler çerçevesinde mağaza içerisini tekrar tasarlayan MediaMarkt Türkiye, aldığı tedbirleri ise müşterileri, çalışanları ve mağaza içi olmak üzere 3...