04 / 05 / 2024

Medical Parkın hisseleri satıldı

Medical Parkın hisseleri satıldı

Türkiye' nin en büyük hastane zinciri olan Medical Park' ın çoğunluk hissesi, yaklaşık üç aydır süren görüşmeler sonrası girişim sermayesi şirketi Turkven' e satıldı. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu...

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor!

CHP’li belediyenin Büyükçekmece’deki son yeşil alanı olan Albatros Parkı'nı satmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.

Sakarya Camili Park’ın inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Yenikent Meslek Yüksekokulu karşısında inşa edilen Camili Park’ın tamamlandığını söyledi.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Bağcılar Hocalı Dostluk Parkı'nın inşaatında son durum!

Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan Azerbaycan Hocalı Dostluk Parkı'nın inşası hızla sürüyor. Park, 33 dönümlük alana sahip olacak.

Medical Parkın hisseleri satıldı Haberi

Medical Parkın hisseleri satıldı

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri olan Medical Park'ın çoğunluk hissesi, yaklaşık üç aydır süren görüşmeler sonrası girişim sermayesi şirketi Turkven'e satıldı.


Medical Park'ta yüzde 40 payı olan ABD'li Carlyle Group, payının tamamını Turkven'e satıp ortaklıktan çekilirken, diğer ortaklar Muharrem Usta ve Sancak Grubu da hisselerinin bir bölümünü Turkven'e devretti. Turkven böylece hastane zincirinin en büyük ortağı oldu.


Carlyle Grup'un Medical Park'taki payını satmak istediği bir süredir biliniyordu. Grup satış için önce Mey İçki'nin eski sahibi Texas Pasific Group ile masaya oturmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Daha sonra devreye İngiliz yatırım fonu Pamplona girmiş, fakat onlarla da sonuca ulaşılamamıştı.


Turkven ile yaklaşık 3 aydır süren görüşmeler ise bugün itibariyle anlaşmayla sonuçlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Carlyle'ın Ortadoğu ve Afrika (MENA) Eşbaşkanı Can Deldağ, "Medical Park...