03 / 05 / 2024

Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV ödüle layık görüldü. İşte ayrıntılar...

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı Haberi

Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV da ödüle layık görüldü. 


Farklı kategorilerde değerlendirilen uluslararası projeler arasında 'Dakar Uluslararası Kongre Merkezi' projesiyle Summa, 'kültür merkezleri" dalında; TAV ise, 'Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı' projesi ile 'havalimanları' dalında dünya birincisi seçildi. Ödül kazanan firmalar, 10 Eylül'de New York'ta ENR Küresel İnşaat- 2irvesi'nde ödüllerini...