11 / 05 / 2024

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Sekmen ve Ferhat Doğru ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kul tarafından kuruldu.

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Peyzaj İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Penpedağ tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Remzi Aksoy tarafından kuruldu.

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kar Bahçe Peyzaj İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Remzi Karaağaç tarafından kuruldu!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Kalyoncu Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyoncu Peyzaj İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Kalyoncu tarafından kuruldu.

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ask Ormancılık Mühendislik Peyzaj İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karaman tarafından kuruldu.

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Melis Genç tarafından kuruldu.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu...

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede


Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Sekmen ve Ferhat Doğru ortaklığında kuruldu.

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soganları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetistirmek. b. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. c. Toprak alım ve satımını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dısında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalısmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danısmanlık hizmeti vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited...