07 / 05 / 2024

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık iletişim

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık iletişim

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi'nde kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

İzmir'deki ‘mega dönüşüm’ projesi mahkemeden 10'uncu kez ret yedi!

İzmir’de 11 sene önce başlatılan ve ısrarından vazgeçmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karabağlar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini mahkeme 10'uncu kez iptal etti!

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökhan Döküm İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bulut ve Erkan Bulut ortaklığında kuruldu.

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.

İlkadım'da mega dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yıllardır beklenen dönüşüm ve imar uygulamlarının sonuçlandığını ve yerinde dönüşümün başlayacağını açıkladı.

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Şanverdi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Esenyurt, Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde kuruldu.

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Nart tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

BEKAŞ İnşaat'tan Ankara ve İstanbul'a dönüşüm projesi!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan BEKAŞ İnşaat, Kayseri'de elde ettiği tecrübelerinden sonra Ankara ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine imza atacak.

Ülkem Geri Dönüşüm Temizlik İnşaat Nakliyat Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Geri Dönüşüm Temizlik İnşaat Nakliyat Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, İsmail Kartal tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi, Nenehatun Sokak'ta kuruldu.

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Geri Dönüşüm Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Aytuğ ve Emre Çiltaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Kentsel dönüşüm inşaatı destekleyen sektörlerde yeni fırsatlar yarattı!

Kentsel dönüşümün yaratacağı 400 milyar dolarlık ekonomi, inşaatı destekleyen sektörlerde yeni fırsatlar yarattı. Yıkımdan hafriyata, finanstan danışmanlık hizmetlerine farklı alanlarda dönüşümü destekleyen işler gündeme geldi…

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık iletişim Haberi

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık iletişim

Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Orhun Recep Pehlivan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Mega Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Dönüşüm a. Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak,raporlamak, bu projeleri yönetmek , yasılmasını sağlamak, bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. Proje a. Her türlü inşaat projesi yapmak, yaptırmak ve proje yapımı taahhütlerinde bulunmak. b. İnşaatların plan, proje ve yapı şartnamasine uygunluğunu takip etmek, belli aralıklara stüasyonların belirlemek ve bu konuda hak ediş raporları düzenlemek. İnşaat,Mühendislik ve Mimarlık a. Her türlü inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya...