04 / 05 / 2024

mega inşaat 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı

mega inşaat 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

YDA İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

YDA İnşaat 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı bugün Çankaya'da yapıldı. Toplantı TTK 416. maddesine göre ilansız olarak yapıldı.

Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 faaliyet raporunu yayınladı.

mega inşaat 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı Haberi

mega inşaat 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı

İnşaat malzemesi ticareti ve müteahhitlik branşlarında ticarete atılan ve Megakim, MegaBanyo markaları ile imalat sanayine giren Mega İnşaat, 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı’nı 22 Ocak 2016 tarihinde Samsun Anemon Otel’de gerçekleştirdi.


Mağaza sayısını 3’e çıkaran ve 15. yılını kutlayacak olmanın onurunu yaşayan Mega İnşaat, Karadeniz bölgesinde satış ve pazarlama faaliyetlerini, güçlü satış kadrosu ile 350 satış noktasında gerçekleştiriyor. 

Tali bayilerin ve müteahhitlerin katıldığı “2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı”nda seramik üretimindeki teknoloji ve tasarım farkını vitrifiye ürünlerine de taşıyan Seramiksan’ın yeni vitrifiye ürünlerinin tanıtımı yapıldı.  Toplantıda yapılan atölye çalışmalarında da tali bayilere 3 boyutlu tasarım platformu Seracad tanıtımı yapıldı ve ücretsiz programlar temin edildi. 


2016 yılı Bayi Satış Toplantısı ile ilgili Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar “Türkiye’nin her bölgesine Seramiksan adı ile kaliteyi...