04 / 05 / 2024

Mega projelerin açılış tarihleri

Mega projelerin açılış tarihleri

Türk siyaset ve ekonomisinin 2016’da öncelikleri arasında AB ile yürütülen müzakereler ve enerji arz çeşitliliğini sağlamak olacak. Bu iki konu, Türkiye’nin etki alanını güçlendirmesini sağlayacak.

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

Metro açılışı 2021!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

2019, Samsun İlkadım'da mega projelerin yılı olacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 2019 yılının mega projelerin açılış yılı olacağını söyledi.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

Gaziantep'in 14 mega projesi açıklandı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti'nin 27. dönem milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında Gaziantep'in 14 mega projesini açıkladı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Diyarbakır'daki 288.3 milyon TL'lik 85 projenin açılışı bugün!

Diyarbakır'da hayata geçen 85 proje bugün hizmete açılacak. 288 milyon 3315 bin TL değerine dahip projelerin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Gaziosmanpaşa projesinde peşin alımlara yüzde 20 iskonto yapılıyor. İşte Kiptaş Venezia Mega Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2017 güncel...

Mega projelerin açılış tarihleri Haberi

Mega projelerin açılış tarihleri

2015 yılında önemli düzenlemeler hayata geçirilirken hükümeti 2016 yılında da yoğun bir tempo bekliyor. Ekonomide yapısal reformlara ağırlık verecek olan hükümetin önceliği Avrupa Birliği (AB) ile enerji olacak. Doğalgaz başta olmak üzere enerji arz çeşitliliğine yönelik çalışmalar artacak. Yine 2016 yılının gündeminde İran ve Rusya ile doğalgazdaki tahkim sürecinin tamamlanması bulunuyor. Türkiye her iki ülkeden de doğalgaz fiyatlarında önemli oranda indirim yapmasını bekliyor. Kuzey Irak’tan gelecek doğalgazda yeni yılın enerjide önemli başlıkları arasında yer alıyor.


17. FASIL ÖNEMLİ


Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki ilişkiler 2 yıl sonra yeniden başlarken, ‘Ekonomik ve Parasal Politikalar’ başlıklı 17. fasılın açılması, para musluklarını da açacak. Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Ahmet Erdem, AB-Türkiye müzakerelerinde açılan yeni faslın önemli olduğunu söyleyerek, AB’ye tam üyelik yolunda...